TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
warna hati....


August 24, 2010 11:59:00 PM

abes ja klas bengkel td, terkinja2 aku ajak sowg member nih pegi libary..... niat ati nak antar ja novel yg lepas tuh... bkn aku baca pon.... bkn x minat, tp aku x suka terus! ya lah, cita pasal pompuan yg rampas hak owg lain.... haish.... mnyakitkan ati ja baca..... 2 minit baca, trus tutup buku....
bila nak pulangkan balik buku tuh kat rak, aku terpandang 1 novel nih.... urm,... sinopsis mcm da besh... WARNA HATI.....
aku x tunggu lama, terus ja pinjam.... pastuh terus baca...
(kalo la buku ilmiah aku baca mcm tuh kan bgus??? konfom ayah aku kat kampung wat kenduri kalo nmpak anak dara sowg nih rajin membaca... hahahahahahaha

nak tau cita nya???

ZARA, pompuan yg berusia 33 yg terpaksa pegi speed dating.... (speed dating = kalo kita suka owg tuh, juz tick right bila owg tuh datang sembang ngan kita ; teringin nak pegi... heheheheh) dia berjumpa 2 owg~~ ERMAN dan HARITH... erman nih kaya, tp playboy.... temberang dia pecah bila zara ternmpak dia berkepit ngan pompuan lain.... harith nih pulak duda.... tp, g sorok kat zara.... last2, majuk la pompuan tuh....
tp, aku suka part harith luah perasaan dia..... dia bg novel... "aku cinta padamu", "kau kekasihku", konon2 luahan ati la......
(bila la aku dapat laki romantik abes cam tuh??? hahaahahaha~~~)
tp, mak zara nih nak jodohkan dia ngan JEFRI... si kambing... hahahahahaha....
tp, kalo da jodoh, da tertulis dia ngan harith, ngan harith la jugak.... suka aku!!! kalo penulis nih wat cita zara ngan jefri, aku tutup buku.... :P
yg lain2 tuh, baca lak sendri.... sian penulis nih, karang penat2... pegi la beli..x pon pinjam ja mcm aku nih ha~~

akhirnya, aku selesai gak baca novel nih ptg td.... lpas tuh terus terbungkang tdo.... sedar2, da lpas magrib.... lmbat la bukak posa.... alahai novel..... apa pon, novel nih, thumb-ups la.....


"Love is a noble act of self-giving, offering trust, faith, and loyalty. The more you love, the more you lose a part of yourself, yet you don't become less of who you are; you end up being complete with your loved ones."

Labels:

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)