TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
apa ntah....


September 8, 2010 3:47:00 PM
Huh…
Mood aku yg baek2 nih betukar putting beliung,
bila aku terasa da owg mengutuk aku….

Apa masalahnya nih?? Ada aku kaco idop ang??!
Aku cukup geram ngan manusia yg judge idop owg,
bersdasarkan pandangan mata dia…..


Lantak ang arkh!! Bln2 posa nih….
Kalo rasa nak wat apa pon, wat la…
Kalo ang bleh gelak2 ngan kesedey-an owg, it's up to you!!!
Aku sendri pon takot nak kutuk idop owg, takot terkena batang idong sendri….
So, kalo ang da rasa diri tuh bagus sgt, gelak ar puas2….
Ada aku kesah????

"mulut gajah ang bleh la tutup… mulut manusia, owg tuh gigit ar jari ang dlu…."

Apa lak makcik fadzilah nih… aku mintak nasehat bleh sama kan owg tuh ngan gajah lak…..
Tp, apa yg dia kata tuh btoi gak…..aku terfikir sendiri….

Aku pon malas nak amek kesah…..
Tp, x tau lak plak, kot post aku nih jadi bahan gelakkan dia lg kat blog dia….
hanya owg tuh, okay.... aku x kan kutuk owg lain, kalo owg tuh x carik pasal ngan aku...

Tujuan aku tulis blog sbenarnya, hanya untuk kongsi kan apa yang aku rasa…. Salah ka??? Kalo ang x suka, okay… ckp depan2… aku bole pebetui… bila ckp belakang… tulis kat blog sendri mcm2 plak, haish!
Nih yang hangen nih...

Teringat aku kata2 kawan baik aku,mimi ;

"kadang2, kita x bole nak puas kan ati semua owg….
X kan semua owg suka kita…."


Btoi tuh… kadang2 kita x wat apa pon owg benci gak….


Knp banyak kadang2 nih??? Hehehehe…tetiba teringat lak aku ngan lecture MEKANIK STRUKTUR….

"dalam idop, kita kena banyak kadang-kadang… sbb kadang-kadang tuh wat kita alert…"

Ya ka, puan??? Aku sendiri x sedar ke-alert-an tuh….


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Abg aku suda balik…. Beleteq panjang bila nampak baju rya aku jarang….. Apa lg, tazkirah sekejap…

"owg pakai iner la, abg oi!"

Dari bab baju jarang, sampai carik calon suami, sampai ke mazhab, sampai bab baca al-quran, sampai la….. Ntah…. Hahahahaha…..

Bila tazkirah nih, elok diam ja… jgn ckp banyak…huhuhuhuhuhuhu…..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku d paksa balik kampung esok… mau x mau, kena gak la….
X tau bila lak balik kola….

So, kesempatan kat sini, aku mohon maaf….
Andai terkasar bahasa, terguris kata…..
X kesah la kenai atau x….
Kita sama2 penguna maya, yang tetap manusia…
Yang masih punya perasaan….


Selamat hari raya….

Heart-heart in da road, arrr…….

Labels:

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)