TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
curang lagi?


September 21, 2010 1:19:00 AM
holla~~~
2 ari x update.... yelah kawasan utan cam nih....
ssh nak dapat line.....

aku tunggu time pagi2 cam nih ja untuk update blog, bkk fb.....

oh ya, sebelum aku lupa.... aku da tukar email baru....

lautan_teh@yahoo.com

sila add di ym anda eh...

mesti ada yang tertanya2, kenapa lautan teh???
hehehehe....
sebenarnya nama tuh dari seorang yg aku rasa kan sgt keatif....

seseorang yang jugak pernah membahagiakan,
semoga beliau bahagia ngan isteri beliau....

lautan-teh = sea-tea = siti...
kan???
unik gila.... aku pon x terpikir sampai macam tuh....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku mula kelas pukul 8 ari nih.... tuh pon tersenguk2 dalam kelas....

aini yang sebelah aku berapa kali kejut aku.....
hanis plak tegur aku....


"ang nih pasai pa ari nih??? muka x berseri langsung!"

"aku ngantuk la...."

"la.... ang tdo pukul berapa semalam??? pukul 4??? wat pa??"

"aik, mana ang tau aku tdo kul 4, hanis???? heheheheh... aku tgok citer x-man.... x-man 1 ngan 2 skali... huhuhuhu...."

"bagus! amalkan selalu!"

kan da kena....:P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ada kesah kawan aku yg aku nak story kat sini....
tapi nama nya x dapat d sebutkan....
si lelaki ini da punya awek.... tapi maseh takcle si pompuan nih....

so, pompuan nih pon layan ja la.....
aku tau, pompuan nih syg kat lelaki nih...
yelah, asal gadoh ja, aku nampak muka monyok dia tuh.....
tp, kesian.....
kat tempat belajar, dia carik pompuan nih....

bila balek umah carik awek dia.....
si lelaki pernah bg tau kat salah sowg dari member kami ;


"aku main2 ja ngan pompuan tuh..."


peh!! hebat!! kecian kat pompuan2 tuh kan????

kenapa ssh sangat nak jumpa yang jujur kat dunia nih???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku x nak melalut2 lebih2....
nak menjelajah blog sebelum wat skit home work....
naseb baek esok klas pukul 10....
so, bubye....
nite~~


1 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)