TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
lain x???


September 27, 2010 5:06:00 PM
template baru??? terkejut x??? hahahahaha.... tetiba, gatal tangan rasa nak tukar template...
nih la keja aku yg x tau nak wat apa nih... (pdhal kerja banyak)....sebenrnya, aku terbuka 1 blog nih....aiyark! (aku terkejut beruk, kot...) sama layout ngan aku la!! x bole jadi nih.... x da unsur 'sapa tiru sapa' kat sini, coz mmg template tuh dikeluarkan dari website yg sama....cuma, rasa x besh la..... that way, aku tukar.... (kalo pasnih aku jumpa yg sama gak, aku tukar lg....) hahahahahaha... mmg sah x da keja!

aku kena seragamkan tulisan sbb nampak x elok kecik besar, kecik besar....padan muka! gedik sangat......

***

aku sebenarnya sedey... (macam owg sedey x, aku nih??)...pagi tadi, dapat keputusan untuk test 1....gila teruk!!! aku sendri malu ngan diri sendri....apa la aku wat sepanjang sem nih???? aku ngaku, aku skrg cukup malas nak stdy.... knp la aku teruk sgt ar???

x bole jadi nih.... so, aku kena kuar dari 'konfot' zon aku tuh...aku da wat time table aku sendri.....aku tido awal pada jam 10 mlm, then bangun balek pukul 3 untuk study sampai subuh....knp aku bangun pagi2 buta??? sbb member2 yang 1 umah sewa aku sangat bising.....
aku dah penat nak larang....(salah 1 faktor knp aku x bole nak stdy).....so, aku tunggu time semua tdo....senang keja aku......aku akan start study subject2 yang aku lemah....contohnya, ukur kej 2, eng math, mekanik struktur, bhn binaan...bla bla....(banyaknya!!!!!!)...
satu tentang aku, jenis susah sangat nak menghafal....x tau la napa....sbb makan kepala ikan kot... (kepala ikan josh pon aku telan!) aku lebih suka kerja amali @ praktikal....senang dan cepat paham...coz, mata nampak, tangan wat...that way, aku xda masalah ngan subject autocad... (fav kot!) hehehehehehe.....

***

tadi, aku teman aini pegi klinik.... dia sakit perot.... hospital kerajaan... tau2 ja la.....check ala kadar ja... nyampah aku! alang2, aku check kulit muka aku sekali....muka aku nih, tetiba menglupas..... sedey aku..... yelah, ramai yg tegur.... dan ada yang mengata...itu yang aku kecik ati sangat,...aku pon x tau kenapa bole menglupas.... nak kata salah pakai produk, aku x tukar apa2 produk pon! so, aku stop pkai crim, toner safi.... but, still kena cuci muka.... (x bole kalo x cuci muka -rimas!) sempat lagi berangan2 nak tukar pkai garnier.... elok x ar???? rumate aku dlu, n housemate aku skrg pakai garnier la.... cantek kot....

tunggu la... bila kulit aku da okay nati, lebih cantek dari ang! (<------ayat perasaan disitu) ceh!! hahahahaha

keh la.... asyik membebel ja... atau bak kata orang2 utara, 'beleteq' ja.....
da.... sambung besok~

5 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)