TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
my 'mr perfect'????


September 18, 2010 10:36:00 AM
holla!!!
ari nih mood baek punya....
nak cita sal movie yang aku ulang tayang sampai 2x.....besh ka cita nih???
aku bole bg 4 bintang....
tajuk nya.... jeng,jeng.....

SEDUCING MR PERFECT!

dari tajuk pon maybe da bole agak kan, cita apa???cita cinta korea yg besh!btoi, aku x tipu! cita nih da lama da....tapi, al-maklum la.... aku nih ketinggalan zaman.....meh aku cita story nya.....
nama hero dlm filem nih robin hieden....amacam?? cair x???

hencem kan???? ngeeee~~~
nama heroin lak dlm cita nih, june kim... comel kan??? tp nampak sedikit tua~~ opsss!!!
okay, mesti ampa suma nak tau jalan cita dia kan??? cita dia cam nih.... June, baru putus cinta ngan BF dia sbb BF dia curang...Robin plak muncul dok kutuk2 pompuan nih...

"...because u dont see da rules..."

"rules??"


"the rules of da games..."

"love isn't like playing starcaft, u noe.."


sebenarnya, Robin nih menasihat, tp cara dia agak kasar.....
so, June geram dan dia tekad nak
Robin melutut kat dia mintak maaf 1 ari nati....

June
nih pon guna lak pelbagai teknik, tp x berjaya pon....
hahahaha....
konflik nya, bila Bf June nak June balek.....
June
mintak Robin ajarkan 'rules' yang Robin pernah cakap kan tuh.....
last2, June sedar.... mungkin silap dia kenapa dia ditanggalkan lelaki....

sebenrnya, Robin dan June da ada perasaan syg tuh...

tapi masih tak sedar...
part yang aku suka, bila June cari Robin....
masa tuh dia terdengar yg Robin ckp June hanya la kawan biasa.....

June
frust...
Bila June da nak balek, Robin carik dia..
June bohong time tuh,

"i am getting married.."


lepas tuh, Robin jadi macam x tentu arah....

tapi masih cool....
wua~~~ pengsan aku tgok muka macho mamat nih..... dont worry la.... ending cita nih x kan menghampakan semua...
sbb, happy ever after!!!
so, kat bawah nih aku aku sertakan gambar2 dari filem nih gak...


true love means to share ur heart & not to be lonely.. to be warm, happy... that sort of thing.....


0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)