TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
pemalas!!


September 23, 2010 8:54:00 AM
aiyark!!

semalam kepenatan lagi~
ada menjadi kegeraman aku bila manusia2 yang telah diberi tugas nya x wat kerja tersebut....
dan aku dan manusia yg baek nih, terpaksa settle kan kerja mangkuk2 tuh....


aku bukan apa....
yelah...
aku pon nak rehat...

kerja aku pon melambak2....
novel2 x siap baca lagi.....
exam da dekat,. pon x study lagi....


lagi 1 yang aku x suka...
kalo wat keja, aku x suka keja cincai.....

that reason la knp bila mak aku tnya,aku x tau nak jawab pa..

"adek, ang x mau sambung sampai degree ka??"

mak, owg bukan x mau sambung, tapi kalo peragai macam nih,
rasanya x kot.....


"ang keja nati pon sama gak cam nih...." - abg aku....

huh.....
tapi lain....
masa aku sijil dulu, aku dididik oleh MARA....
semua member2 aku boleh dikatakan bole dikatakan berdikari.....
lepas abes cjil terus bole kerja....
sangat beza ngan budak dip....!

huh,
aku mengharapkan insan2 tersebut, berubah la.....

nati sampai ke alam perkerjaan terbawak2 peragai tuh....
+ jangan menyusahkan owg ngan kerja korang yg x siap tuh!

4 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)