TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
setelah 7 ari beraya sakan....


September 15, 2010 9:00:00 PM
assalamualaikum....

urm... 1 ja aku trpikir bila terlihat lalu lintas tuh.... ada yg baca blog aku gak....thanx kpd yg sudi... thanx jugak kpd yg mengutuk....
malas nak gado2....
ikot suka la....
aku x kaco owg, jgn kaco aku, okay???!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

peh!! cuti 2 minggu....
hanya tinggal baki, hanya tggal kurang dr 5 ari ja lg.....
balik ja kampung, mmg teruk aku kena brain wash ngan mak aku....
ya ALLAH mak!!

yelah, owg tua sekarang...
takot kalo anak dia jadi apa2...
tambah2 aku anak pompuan sowg ja....
so, mak mmg risau lebih la.....
kadang2 melampau2 gak risau mak tuh.....

sepanjang kat kampung, aku baru tau yang 2 owg sepupu aku dok belajar x jauh dr aku.... ceh!
aku jugak hampir x kenai anak2 sedara aku + sesupu2 aku....da besaq kot....
yg heran nya, kenai plak dpa ngan aku.....
hehehehe.....

masa d kampung aku gunakan untuk tenang kan pikiran.....


so, i'm new now~~
malas nak pikir2 hal owg lagi...
lantak la kalo ada yg nak mengata pon....
pahala anda, sy dapat....
:)))

aku gak nak smbung wat keja survey yang meningkan kepala hotak aku nih....

kalo la akitek @ engineener tgok lukisan aku nih, mesti dia gelak mampus...
tp, gila susah!!!

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)