TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
yey!!! balik kampung!!!!


September 3, 2010 1:07:00 PM
holla!!!!
walaupon klas aku direct dari pukul 8-12 td, tp aku sendri terlupa ari nih balik.... mgkin sebab subject fav aku... autocad.... hehehehehehe... dengan penuh kusyuk aku wat.... bila nak masuk klas mekanik struktur, bru aku perasan, petang nih aku da nak balik da!!! yey!!!


tiket balik malam nih.... huhuhuhu [tanjung malim - alor star]


ho ho ho balik kampung!!
terasa cam perantau lak skit... aku balik naik ketapi ngan peni, yah, zaty, wardah n ntah brp owg lg.... cuma train yah ngan zaty x sama ngan aku...... aku paling jauh,.. alor staq nuh!

mood nak rya pon datang bila member2 aku paksa bukak lagu rya....
secara automatik aku pon nyayi ar skali.....

tp, yang sebenrnya aku x sabar nak balik tdo ja,.... terasa penat sgt belajar.... mcm x cukup rehat pon ada... terbayang2 katil kat bilik.....
x masuk bab bazar ramadhan lg.....

caya x?? aku kat behrang nih x pernh kuar pegi bazar pon...!
sekali pon x pernah..... hehehehe....

aku kan low profil....
ceh!
ada kena mgena ka?? :P


aku bercuti 2 minggu... aku rasa semua ipt cuti 2 minggu kan???
cuma yg keja tuh.... hahahahahahaha...... aku gelak skrg.... coz nati bila aku kerja, owg gelakkan aku plak! :p


malas nak bebel panjang.... baju aku belum basuh.... belom kemas baju lg.... haish! apa la aku nih....

apa pon, kesempatan nih aku nak ucapkan

selamat raya aidilfitri
maaf zahir & batin

heart-heart in da road, ya~



(jom layan lagu nih)

Labels:

2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)