TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
AnugerahBlogComel?!


October 17, 2010 11:32:00 AM
holla! bertemu lagi kita di pagi ahad....
bru ja bgun tdo, tiba2 dikejutkan oleh Cik Yuki kita,
dengan Award!

peh... 2, 3 ari nih murah lak rejeki dapat award2 nih...
Masuk nih da 2 kali dapat award...
Dah macam artis da aku rasa.... :p

dan Award nya adalah....




Ha!! tgok tuh orang2 kampung sekelian!
(peh, dasar riak!)

Tapi bukan dapat Award ja, kna jawab la soalan2 nya....

Soalan - Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korunk yang korunk rasa lawak dan lucu?

Jawapan - kalo time kecik2 dulu, kawan2 slalu ejek aku nih hitam, so dapat la gelaran "budak itam" (besar2 nih x dah yg nak ejek - berani?? aku bg karate skali)


Soalan - Korunk selalu lawat Blog siapa? (link kan)

Jawapan - Banyak blog yang aku suka lawat.... Antaranya adalah blog wawa, nobita, phat lee, zack, telur....


Soalan -
Apa yang korunk rasa Yuki kena improve untuk blog nie?

Jawapan - (sama seperti yuki) da cukup comel da.... kalo x, x dapat la Award tuh... huhuhu...


dan,
sila pass reward nie kepada 6 orang kengkawan anda yang korunk rasa blog dier comel.. ?
ramai sgt blog yang comel2, so senarai pendek yang aku rasa comel adalah....



p/s ; sakit pingang...



4 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)