TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
AnugerahBlogComel?!


October 17, 2010 11:32:00 AM
holla! bertemu lagi kita di pagi ahad....
bru ja bgun tdo, tiba2 dikejutkan oleh Cik Yuki kita,
dengan Award!

peh... 2, 3 ari nih murah lak rejeki dapat award2 nih...
Masuk nih da 2 kali dapat award...
Dah macam artis da aku rasa.... :p

dan Award nya adalah....




Ha!! tgok tuh orang2 kampung sekelian!
(peh, dasar riak!)

Tapi bukan dapat Award ja, kna jawab la soalan2 nya....

Soalan - Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korunk yang korunk rasa lawak dan lucu?

Jawapan - kalo time kecik2 dulu, kawan2 slalu ejek aku nih hitam, so dapat la gelaran "budak itam" (besar2 nih x dah yg nak ejek - berani?? aku bg karate skali)


Soalan - Korunk selalu lawat Blog siapa? (link kan)

Jawapan - Banyak blog yang aku suka lawat.... Antaranya adalah blog wawa, nobita, phat lee, zack, telur....


Soalan -
Apa yang korunk rasa Yuki kena improve untuk blog nie?

Jawapan - (sama seperti yuki) da cukup comel da.... kalo x, x dapat la Award tuh... huhuhu...


dan,
sila pass reward nie kepada 6 orang kengkawan anda yang korunk rasa blog dier comel.. ?
ramai sgt blog yang comel2, so senarai pendek yang aku rasa comel adalah....



p/s ; sakit pingang...



4 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)