TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
AnugerahBloggerHarapan!


October 14, 2010 12:11:00 PM
holla!!
sehat ka blogger2 kesygan aku nih???
hehehehheehe...

aku baru ja balik klas....
tapi petang kang kena g klas lh (pukul 3 ada klas)
balik ja umah, apa lg...
tergedik2 aku bukak lappy nih...
"oh! my baby..."

kebiasaan aku, bila bukak ja blog aku akan....
  1. check follower
  2. check komen
  3. check shoutmix

dan kesemua nih aku akan reply... insyallah....

then, terbaca ini.....



apa lg...?? dengan tergedik2 nya (over lak) bukak la aku kat blog si ajim nih...
dan aku dapat......




wua!!! aku terharu sgt.....!!!



terbangga lak... :P


tapi sebenarnya aku pon x berapa tahu sgt....
okay, aku jawab soalan2 dia la....


-aku x kenal dia la... sowi... :P hehehehhe (baru follow)-


  • reaksi selepas mendapat award ni...
-terharu, blur.. (x tau nak wat apa sbnrnya)

  • okay, sila passing award....
-alah.....- (aku passing pada.....)

=hencik phat lee=
(blog yg besh... x larat gelak kalo singah blog mamat nih)

=hencik faizal dan pn @ cik fasyitah=
(rajin mengomen di BloggerGurl)

=cik wawa=
(miss pot pet pot pet)

=hencik fariq=
(entry yg besh)

=hencik nobita=
(yang ada lembu comel)

=cik miera=
(kawan blogger yg sama kos)



kalo ikot aku nih, nak ja tag semua blogger....(yg x tag jgn kecik ati k... nati award yg lain, aku tag korang yg lain plak) heheheheh.... korang tag la sendri k....
da.....


p/s ; nak wat asgmnt yg x siap2 lg... :P



10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)