TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
ApaKenaDenganIntenetSedunia??


October 23, 2010 2:30:00 PM

holla!!! wat apa ari sabtu??? mesti korang jalan2 makan angin kan?? aku jalan2 dlm bilik, makan nasik... huhuhuhu...(final exam tinggal lagi 1 minggu ja).. Tajuk x bole blah kan?? Sedunia engkau! hahahaha... sebenarnya, aku da gak dengar komplen2 dari fesbuk, blogger pasal intenet wat hal... lembab... x leh conect la...slow la... aku pon hadapi masalah yang sama... heran kan...? lain tempat lak tuh... member bilik aku lagi la... keja download cita korea... bengang dia bila intenet slow gila! yang x bole blah tadi, ada angin skit kat luar (macam nak ujan la), terus line terputus....hahahaha... dasyat btoi... x tgok lagi kalo ujan... 2,3 ari x leh nak on9... huhuhuhu... memang dasar dekat utan la... (behrang)..

aku x berapa tau sangat tentang speed intenet d malaysia nih, tapi abg aku da cakap, jakarta(only jakarta) speed intenet depa lagi laju dari kita... aku yang x tau apa nih, mmg caya la... btoi ka??? x kira la pengguna berukband atau wifi, 2-2 nya mengalami masalah yg sama... yg berukband lagi la(lembab)... dari dulu lagi cam tuh... aku kalo kat utan nih pakai beruk band, tunggu 2 hari baru leh on9... sini, line celcom beruk band x dapat... harap maklum...tapi aku rasa pengguna streamyx okay kot(aku pernah pakai kat umah pak ngah aku)....

so, korang tau ka apa punca nya?? kenapa intenet speed lambat ja... malaysia nak naik taraf speed intenet ka??



aku pengguna wifi berbayar kat sini...


p/s ; susah la intenet low nih... nak blogwalking pon leceh~


11 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)