TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
AwardCantek!


October 26, 2010 11:14:00 PM

ha! tu dia!... jelos tak tgok award yang aku baru terima dari cik ayna nih?? huhuhuhu.. beautiful ka aku nya blog??? kehkehkeh... x pa la, skali skala nak gak aku perasan blog aku lawa... <----sah perasan! first of all, of coz la nak ucapkan terima kasih banyak2 kat cik ayna dan lain2, yang sudi puji blog aku nih... (ada yang puji kat shoutmix) hehehehe... thanx ar....

okay... yang secondly-nya kena pass award nih kat owg lain! alah....! nak simpan x leh ka?? :P huhuhu... okay, 15 manusia yang bertuah itu adalah....



huh...! penat doe.. 15 owg kot...15 owg nih antara yang terbaik + dan x pernah dapat award atau contest dr aku la... yang mana da dapat, x bg da dah la.... bg adil lak kan??? huhuhuhu.... okay, dan lastly menda kena wat ialah ; 7 perkara tentang aku....

::: nampak badan kechik, tapi perut stokin! - kuat makan! (hahahahaha) :::
::: sensitif :::
::: mudah ketawa & cepat menangis :::
::: lahir pada 5 disember 1989 (mak aku mengandungkan aku terlebih bulan - 11 bulan) :::
::: kuat tdo...bole tdo 12 jam sehari! ada berani nak lawan? :::
::: sayang ngan menantang yang bernama kucin (nages 2 ari bila kucin mati) :::
::: sy masih single !!! (publisiti murahan!) :::


okay, tuh ja.... aku nak start check apa la kena ngan laptop aku nih yang asyik tershut down ja.... :(.. dah la ada projek ari sabtu nih (lukis pelan!) <---- aku suka sgt-sgt-sgt-sgt lukis pelan walaupon cam haram.... hahahahaha... 1 day aku nak design umah aku sendiri... okay dah~ membebel panjang la....



p/s ; lapo lagi...


13 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)