TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
& BilaMencariIdentitiYangHilang


October 29, 2010 11:28:00 AM

bole dak nak letak gambar minah sewel nih untuk entry nih?? :P


holla!!! semalam, aja ada msj aku kat ym... ingat kan nak cakap apa... upanya nak bg tag... hahahhaha.... sebelum nih, si atok leman a.k.a johnny deep pon ada tag aku gak.. tapi time tuh malas gila nak wat... ari nih baru da feeling skit... yelah mau x feeling, klas yang patotnya ada ari ahad nih(klas ganti) - dah cancle... ha.. tau pon... time2 nak exam nih, jgan kaco dah... nak study... :P.. berbalik pada topik nih, bak kata qoute nih...

'Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you.
if I tag you, its because i want to know more about you. '


thanx kepada yang sudi mengtag aku nih... (cik aja & atok johnny deep)... so, 25 fakta tentang aku adalah......


::: 05 disember 89 - lahir pada hari selasa (sila ingat besday aku-nak dekat da nih) :::

::: anak ke -2 daripada 5 owg adik beradik :::

::: mak & ayah aku berpisah, so dr umo 10 thn sampai sekarang aku menumpang umah tok aku - naseb baik idop lagi owg tua tuh..kalo x, merempat la kot :::

::: sangat sensitif , cepat menangis , cepat merajok, cepat taoucink <---- tapi cepat cool :::

::: knp aku suka kucin?? sbb kucin la tempat aku ngadu masalah (cakap sowg2) :::

::: bole di katakan ala2 model... tinggi 163 cm dan berat erk, 41 kg... hahahahaha... :::

::: suka makan!!! tapi x bole makan tapai... (sbb mesti muntah..x tau pasai apa) :::

::: aku sebenarnya rabun, tapi x suka pakai spek sbb cam terbatas nak pandang apa2 pon (mata da naik power) :::

::: juga sowg yang pekak badak... kalo cakap ngan aku, ulang banyak kali... :p :::

::: pengang ada ayat - "everthing happen for a reason" ... (kadang2 suka menyalahkn takdir - jhat kan aku?) :::

::: aku x ingat berapa da ex-bf aku.. ramai gak la... semua nya aku x thn.. ada yg kapel 2,3 ari ja.. sebab - suka amek kesempatan! i'm not tol utara-selatan,okay! yang bole touch n go! :::

::: berapa kali frust pon, ati selalu percaya akan ada jodoh untuk aku... :::

::: aku impikan idop yang sederhana, yang ada suami yang penyayang yang baik, anak2 yg baik dan comel, perkerjaan yang baik, rakan2 sekerja yang baik dan jiran2 yang baik... <---- that enough :::

::: takot mandi sungai sebab slalu lemas... kali terakhir kat gua kelam, perlis (form 3) serik da...! :::

::: majority baju kurung aku (adalah baju raya) berwarna purple.. luv purple kaler! :::

::: teringgin nak pegi korea... tgok salji dan artis korea... :p :::

::: antibody x kuat - senang sgt nak pengsan... (sebab - terlalu panas atau sakit perut) , kali terakhir bulan 5 thn nih pengsan dlm toilet (2x) sbb terlalu sakit perut <---hahahhaha :::

::: masa mak aku mengandung aku, x leh makan laksa... tapi aku suka ngan laksa!!! huh..lapaq la plak! :::

::: x kan ramah ngan owg kalo pertama kali kenal... aku jenis segan.. kalo owg x tgur, aku diam ja :::

::: kalo lalu depan sekumpulan lelaki, mesti tunduk.. malu siot! :::

::: suka tdo.. dlm kelas pon tdo... hahahah ::::

::: knp "lautan_teh?".. sebab, sea_tea (bunyi nya siti kan?) sea = laut, tea = teh.. gabungan 2-2 tuh, jadilah lautan teh... <----ramai tnya nih... :::

::: music is my life!! kejap2 hindustand, kejap2 korea, kejap2 omputih, kejap2 jiwang, kejap rock! (ikot mood) :::

::: aku jarang beli barang branded.. aku pikir 100x... banyak benda aku bole beli ngan dwet sebanyak tuh! (aku mmg x da dwet pon...hahahahaha) :::

::: kalo da rezeki, nak wat umah yang aku nak design sendiri... (berangan ja!) :::


ha... tu dia!! sampai 25 pasai aku... dah tuh kena tag plak kat 25 owg... owg2 yang dipilih adalah....


= dc =



p/s ; identiti aku ilang x lepas post nih??



29 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)