TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
hormon yg x stabil~


October 1, 2010 5:24:00 AM
wua... letih nya aku..... banyak benda ooo wat 2, 3 ari nih,....test, kuiz, asgment... penat, penat! muka aku pon look better skit.... 2 mlm lpas, aku guna verselin ja..... pastuh esok pagi tuh, mak dato'! terus baek...!! esok tri tuh,aku pakai lagi.... petang semalam, aku sempat pegi TF (tesco behrang 2020), sempat beli timun.... dah la beli sebijik ja.... semua owg pandang.... pikir kotor la tuh! x senonoh btoi! ku nak wat mask la.... blande timun tuh bagi hancur, then tapis... amek yg hampas tuh.....zaty la mangsa aku....lpas letak ja, terus aku lena x sedar apa da....

******

malam semalam, ada umah terbuka syamer... 1 kelas pegi.... konvoi kat 5 ka 6 biji keta kot... aku nih, macam besa la, juz penumpang terhormat ja.... mmg besh la.... tapi, kata ja 1 klas....kami angkut gak kot budak2 klas lain (pika n yah).... macam da x dapat d pisahkan da.... tapi rasa kecian gila kat zaty malam tuh....keta da x muat....zaty, sowi....kalo aku da kata kancil pon time tuh, aku da angkut da semua....

******

mood aku asyik ubah2 ja.... hormon da bertukar ka??? ingatkan aku ja... rupanya, maisarah pon.... cian dia...masalah bertimpa2.... nak tolong pon x tau macam mn....bole bagi cadangan ja la.....bila x da mood,of coz aku x suka nak balas msj sapa2.... nak angkat kol pon malas.... balas pon msj budak2 klas.... itu pon msj yg sama ari2....

"weh, esok da klas x??"

ceh! hahahahahahaha.... macam mn kawan aku, macam tuh la aku....
:P

*******

ari nih da 1 oktober bersamaan 23 syawal... bersamaan 56 ari da.... rupanya, da dkat 2 bulan.... kadang2 rasa diri nih bodo + bangang ja windu si ***** tuh.... tuh la, wat mood aku, kejap panas, kejap ujan....haish, bila nak bole kuar sepenuhnya dari dia??? cepat la skit! seksa tau x! masa klas kontrak tadi, sempat aku salin 1 lirik lagu nih...sapa dapat teka, aku bagi adiah.... hahahahaha... cepat2....

Tidak kesampaian cinta kita
Ku bawa harapan ku pendam rahsia
Ku di kejauhan mendoakan
Agar kau bahagia tiada lagi duka

Daku rela mengundur diri
Ku pasti dikau kan fahami



******

ari nih aku balik kedah.... ponteng klas 1 jam.... hehehehe... bukan senang nak ponteng nih.... bas 11.30 pagi... alah klas 1 jam ja... lgpon da dekat ujung sem da nih.....malas aku nak balik pukul 12... coz nati, aku akan stuck kat ipoh... konfom2 sampai kedah malam... tuh yang den lomah skit tuh....

ok la... aku nak g mandi, then pegi klas...take care... da~~


aku nak tukar template lagi....
0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)