TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
isomia kot...


October 3, 2010 2:15:00 AM
apa kejadahnya x tido lagi pepagi buta nih??? aku sempat masak ayam (2 ketul lak tuh), coz perot aku berjoget sakan tadi.... habit kot, kalo berjaga lebih dari pukul 12, mesti lapar....

******

kemarin sempat bagi tau ayah aku... yang aku nak tukar henpon baru.... bukan suka2 nak beli, tapi mmg terpaksa pon.... yelah, nak tangkap gambar2 untuk repot... sgt susah bila aku terpaksa mintak tolong kawan2 aku.... bayangkan, sem nih aku ada 4 bengkel... setiap bengel kena antar 1 report... kecuali bengkel konkrit, yg setiap minggu kena antar... puas la aku terangkan kat ayah...ayah aku bkan x bg,cuma dia x nak aku membazir.... beli barang yang mana perlu dulu....that way, dwet ptptipu aku beli laptop dlu.....

acer aspire 4740 (my baby)

aku janji... okay2... aku janji ngan diri sendri, x cuai lagi... aku x kan tingal henpon aku merata2 alam macam 10 bulan lepas.... sekali ngan ic aku ilang... kad bank islam, giro, semua lesap... gara2 aku tertingal dalam troli kat sebuah supermarket... tobat aku x wat macam tuh dah... sayang gila kot ngan henpon tuh.... aku sangup x usik elaun mara aku... semata2 nak beli henpon baru.....nih la bentuh fon aku tuh.... (samsung MGH 610)




aku beli ngan harga 4rat lebih....wua... "sayang, aku rindu ang la..." (<----ayat tersebut untuk henpon aku-harap maklum) ntah apa la pencuri henpon aku tuh wat.... harap2 dia jaga ngan baek.... :P walaupon henpon nih besh (keypad lembut), tapi aku nak beli sony ericsson.... sbb function nya lebih banyak, x macam diatas..... dulu pon aku nak beli da sony,tapi x cukup budjet.... so, kali ini nak mintak abg aku sponsor skit....hehehehehehe....


*************

hah? da pukul 2.31... lebih baek aku tdo... kang liat plak nak bgun tdo....


aku rasa nak demam la....

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)