TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
kegeraman melampau!


October 2, 2010 11:20:00 PM


arkh!!!! tension nya!!!! geram aku..... 1 benda yang paling aku x suka adalah mengkong idop aku.....cerita nya bermula bila aku balas wall post (kat fesbuk) dari seorang teman.... kenapa lak nak marah2??? saya kenal dia lagi lama dari awak! cuma jarang sembang ja... sekali skala sembang dan dia da wat lawak... apa masalahnya?? atleast terhibur jap ati yg x berapa nak hibur nih... geram nya...!!!! apa hak awak nak cakap saya macam tuh.... selagi saya x pernah cakap "saya cintakan sapa2" - means, selagi tuh saya bebas ngan sapa2.... bukan nya kapel pon.... eleh, kalo dia tuh, x pa pulak.... macam aku nih bengap sangat x tau apa dia wat.... hello, diam2, saya nih usya gak apa awak wat... just nak tgok, awk tergolong dalam spesis mana...! siap beronline sampai subuh... x kira lak ngan pompuan... ada saya pernah bising??! itu hak awak! suka ati la.....!!! so,ini hak saya! suka ati saya la!! siapa awak nak halang ngan sapa saya berkawan???!!!

***********


aku mmg marah sangat ngan spesis jenis nih.... ilang terus mood aku.... baru ada mood nak berfesbuk malam nih... terus ilang.... *(^@%^#%&^^(#*(... macam nak mencarut pon ada nih... haish!! selagi aku x terikat ngan sapa2, aku ada hak ngan sapa pon.... ini idop aku.. suka ati aku la.... so, mlm nih, aku bagi kredit menyampah gila kat dia....lain kali tengok ar dulu.... nih x.... men serbu ja... hangen btoi aku malam nih..... dah la mood aku pon x berapa nak stabil.... eeeeeee!!!!!!!!!!!!! kegeraman melampau!


**********************


petang tadi sempat pegi farmasi... cari sesuatu untuk kulit muka yg menglupas nih... akak farmasi bagi ini kat aku... mempekenalkan.... jeng jeng jeng....


bak kata akak tuh...."kulit adik nih kering.... adik pakai yg nih la...." bila aku tgok ja kat botol tuh, ada tulis 'berkesan selepas 4 ari'.... yess!!! sempat untuk ujung minggu nih....kat kenduri sepupu aku nati,x la malu sangat,....


******************




aku da nak balik behrang esok... ini lagi 1 benda yg annoying.... mnyampah gila....kalo rajin, zoom d picture atas... bak kata hencik google... kalo nak berjalan kaki dari kuala kedah ke behrang 2020, amek masa 3 ari, 4 jam.... keh keh keh.... korang try la... nati bg tau aku... btoi x kata hencik google nih... :P
2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)