TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
LagendaBudakSetan


October 16, 2010 7:33:00 PM

sapa pernah tgok cita nih, angkat kaki... accually cita nih da lama... tapi aku baru ja tgok , TADI... MySpace almaklum la... aku nih kalo bab2 movie ketinggalan skit.... kalo nak pegi tgok wayang tuh, 1 sem sekali ja... malas + buzy yang mengalahkan menteri d jabatan pedana menteri....

berbalik pada cita kita, LagendaBudakSetan.... aku x nak cita pasal story dia, sbb semua owg da tau sal nih... yang x tau sila seacrh hencik google.... soalan first yg aku nak tnya....

  1. korang nages berguling2 MySpace (macam aku) tak, time tonton movie nih???
  2. ada ka lelaki yang setia macam si Kasyah tuh?? (kalo ada sila tgalkan nombor telefon bimbit anda di ruangan komen )
  3. kenapa dlm jalan cerita tuh, hnya Ayu ja asyik menderita...?? bagi la penderitaan tuh kat azmi pulak...
  4. lu pikir la sendri soalannya...MySpace

so, alang aku letak entry pasal cita nih, aku nak selitkan beberapa buah lagu yang terdapat dalam movie nih... MySpace


yang nih ja yang aku jumpa... aku suka pompuan tuh nyayi.... mendayu ja.... huhuhuhu...


p/s ; kesan dari movie nih, asgmnt aku tertangguh & tisu aku habis....MySpace


9 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)