TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
ManaHilangnyaZack??


October 16, 2010 3:37:00 PM
ha!... itu entry aku ari nih.... kalo ada yang masih dok tertanya2, siapa lak zack nih??? beliau adalah ZackZukhairi... Beliau nih belajar kat japan... asal seremban, tapi suka cakap utara... hensem oooo.... tapi sayang, da ada awek...hahahahahhaa... (punah harapan!) mula2 aku wat blog dulu (sekitar bulan jun 2010), blog yang aku selalu bukak adalah blog zack....blog yang menarik... yang ada story2 yang besh... menyayat ati.... atau bole dikatakan, BESH la...


tapi, sebulan dua nih mungkin ramai yang sedar, zack da ilang....jangan tanya aku la... coz aku pon x tau....tapi, kat fesbuk hencik zack nih, kadang2 dia update status gak....cuma kat blog da x lagi...merajuk kah??



status update zack yg latest


lalu, menjegah la aku ke form spring hencik zack nih.... tnya dia kemana ilang nya beliau... arap2 balas la beliau.... tapi, sempat lak aku baca yang nih...


tapi, aku rasa mungkin zack geram nak update blog lagi, sbb ramai yg copy paste gambar2 yg dia lukis tuh...

atau mungkin kah sebab intenet??? urm....

apa pon jawpannya hanya beliau sendri ja yang tau... aku x nak mandai2 wat statment plak..kalo hencik zack membaca entry aku nih, (cewah) update la blog tuh... ramai kot yang menunggu post2 terbaru... rindu ngan karya beliau....


p/s: time untuk wat asmnt sambil tgok LagendaBudakSetan


6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)