TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Minggu-MingguTekanan


October 25, 2010 12:02:00 AM

gambar yang x da kena mengena ngan entry!

salam 1 malaysia semua! (mentang2 la pagi tadi pegi ceramah pasal rukun negara, terus semangat perpaduan engkau!) aku siap tdo time ceramah td...bole tak sedar apa dah... ngantuk la... dah tuh amek kehadiran lak.. kalo x, x hinggin aku nak pegi...! balik tuh, terus lonjak pegi kfc... lepak2 jap.... yang x bole blahnya, bila member aku nyanyi lagu owg gila dalam bas...




sebijik kot... member aku nih siap hafal lagi lirik.. apa lg...? aku bantai gelak ar!! hahahahha.. balik ja, terus penat... tdo jap.... skrg nih baru da ready nak start study.... huhuhu... buzy kembali.... so, aku nak mintak maaf la, kalo aku jarang pegi blog2 korang... minggu nih la minggu tension sedunia... time skrg la lecture nak sibuk2 bagi asmngt la.... nak wat test la, kelas ganti la... dah la x da study week... memang aku x tau masa bila aku nak curik untuk study.... padahal dalam ati nih, risau x terkira... takot2 x dapat wat... kang aku gak nyesal... start dr mlm nih sampai la 9 hbln nih aku start x tdo mlm.. tdo siang puas2... mlm time study... huhuhu... cuti sem nati (cuti pon 2 minggu ja), baru aku nak qado' balik tido2 aku tuh.....nak tgok jadual aku?? bole klik sini!

mesti pelik kan?? knp poly wat cam nih?? kan da nak naik taraf... even poly aku nih just poly premier, tapi selaras la kiranya... x da lagi pengambilan sesi jan, tapi pengambilan disember.... huh... memang student nih dasar ujikaji ja kan??? kalo x berjaya, nati rombak balik... haish! student pon manusia la!!!! (ada unsur2 tension situ)

so, apa lagi??? nak start study + asgmnt + esok ada test.. huhuuhuhu.... kepada yang amek final exam tuh, gud luck!!! moga2 kita semua dapat anugerah.. xkira la anugerah apa pon.. hahahaha...zassss!!!

p/s ; banyakknya nak study!!!


10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)