TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
my fav wallpaper...


October 1, 2010 10:11:00 PM
bagi aku wallpaper, melambang kan mood aku ketika tuh....
dibawah nih antara wallpaper2 yg menjadi puuuuuujaan atiku....

***
**
*


aku pakai 2 ari kot gambor nih.... :P


ini paling lama aku pkai... sbb nampak macam stye~

bila aku rasa sensitif baru aku pkai yg nih~


so emo??


snsd~

snsd 2~


princess hours(goong)


wondergurl~


siwon - super junior! (i luv him!)


wallpaper yang paling lama aku letak...


wallpaper nih aku pernah pakai masa tengah sedey~



cute... aku suka!

wallpaper nih aku tagah pakai skarang... sama x dengan yang dibawah..???


ngee~

yg nih aku rembat mn pon aku x ingat~


waiting 4 some1??

perasan x, banyak wallpaper korea kan?? dalam lappy nih lagi penuh....
aku suka wallpaper artis korea...
sbb cute dan hensem....
nati time aku pregnant aku nak tgok muka artis korea...
(owg kata kalo tgok yg comel2, mayb anak kita jadi cam tuh....)
so, kalo aku dapat anak korea, x yah susah2 pegi korea semata2 nak tgok artis...
ceh! sengal...


so, apa wallpaper korang?
2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)