TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
NAK GADO SGT KA????!!!!


October 7, 2010 12:16:00 AM


kegeraman aku sampai kepuncaknya bila aku terus maki ja owg tersebut.... apa masalah makhluk tuh??? aku x kaco dia pon.... aku tgh ym ngan mber aku.(h).. bukan dia... tiba2, mai celah(menyampuk).... dah tuh, dok x dok, maki bapak aku... memang haram jadah ar!!! WTF la weh!~ kalo nak gado, okay!!! esok kita jumpa kat klas....!!

aku da lama sabaq kot ngan makhluk nih.... semua owg cakap, jgn layan.... masalahnya x layan pon, dia yg terhegeh2 dok maki owg! sakit jiwa ka weh!! mmg dasar mulut macam bab*... mmg fuck ar!!! x da makna nya kali nih aku nak maafkan dia... selama nih pon aku maafkan dia... siap raya tuh sempat lagi aku mintak maaf (padahal aku x pernah kata apa pon!)...

yelah, mengalah~ tapi sabar aku ada limit gak.... agak2 la weh~!!~ sorang kawan aku nasehat aku, suh mengalah, sebab aku pangkat 'kakak' dalam kelas (majoriti budak klas aku 19 thn)... hello, macam mn aku nak hormat owg yg x reti nak berbudi bahasa ngan kita??? patot sapa hormat sapa??? aku kakak pon, ada dia hormat???! fine, aku bole wat bodo, wat x dengar kalo dia kata @ maki aku... but, kalo naik mak bapak mmg aku cukup pantang!!~ melampau!~ aku pon x pernah main nama mak bapak owg!! siapa dia??!! nak cakap cam tuh???!!! apa hak dia!!!!!!!!!!!

aku x kaco ang, jgn kaco idop aku! sekali aku da menyampah, sampai mati, sampai keturunan ang pon aku benci..... plus , jgn bg tangan aku yg cantek nih, melekat pipi ang yg x segak tuh!
jgn ingat aku mulut ja bising... aku da thp gunung api nak meletup da nih!! jantan sial!!!

***********

cukup la.... bg la aku ruang... kenapa la suka carik pasal ngan aku???!!! tolong la bagi aku aman skit!!!

2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)