TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
NAK GADO SGT KA????!!!!


October 7, 2010 12:16:00 AM


kegeraman aku sampai kepuncaknya bila aku terus maki ja owg tersebut.... apa masalah makhluk tuh??? aku x kaco dia pon.... aku tgh ym ngan mber aku.(h).. bukan dia... tiba2, mai celah(menyampuk).... dah tuh, dok x dok, maki bapak aku... memang haram jadah ar!!! WTF la weh!~ kalo nak gado, okay!!! esok kita jumpa kat klas....!!

aku da lama sabaq kot ngan makhluk nih.... semua owg cakap, jgn layan.... masalahnya x layan pon, dia yg terhegeh2 dok maki owg! sakit jiwa ka weh!! mmg dasar mulut macam bab*... mmg fuck ar!!! x da makna nya kali nih aku nak maafkan dia... selama nih pon aku maafkan dia... siap raya tuh sempat lagi aku mintak maaf (padahal aku x pernah kata apa pon!)...

yelah, mengalah~ tapi sabar aku ada limit gak.... agak2 la weh~!!~ sorang kawan aku nasehat aku, suh mengalah, sebab aku pangkat 'kakak' dalam kelas (majoriti budak klas aku 19 thn)... hello, macam mn aku nak hormat owg yg x reti nak berbudi bahasa ngan kita??? patot sapa hormat sapa??? aku kakak pon, ada dia hormat???! fine, aku bole wat bodo, wat x dengar kalo dia kata @ maki aku... but, kalo naik mak bapak mmg aku cukup pantang!!~ melampau!~ aku pon x pernah main nama mak bapak owg!! siapa dia??!! nak cakap cam tuh???!!! apa hak dia!!!!!!!!!!!

aku x kaco ang, jgn kaco idop aku! sekali aku da menyampah, sampai mati, sampai keturunan ang pon aku benci..... plus , jgn bg tangan aku yg cantek nih, melekat pipi ang yg x segak tuh!
jgn ingat aku mulut ja bising... aku da thp gunung api nak meletup da nih!! jantan sial!!!

***********

cukup la.... bg la aku ruang... kenapa la suka carik pasal ngan aku???!!! tolong la bagi aku aman skit!!!

2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)