TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
nak tgok wayang....!!


October 4, 2010 1:00:00 AM
tiba2 datang mood nak tgok wayang plak...kali terakhir, ialah bulan ramadhan baru nih... itu pon tgok street dance... tapi, masa tuh aku nak tgok 1 cerita nih... ntah aku da x ingat tajuk....

********

1 cerita yg tengah iklan sekarang nih, Legend of the Guardians..


dah kuar ka belom ar, cita nih??? cita macam besh.... nak tgok...! masalah nya nak ajak sapa??? kat mn nak pegi??? wua....sungguh malas nak pegi sampai KL nuh....kat sini ada story skit sal cita nih...korang yg da tgok cita nih, nati g tau aku... besh ka x cita nih... kalo x besh, aku x download... :P


comel kan burung antu nih

comel gila!!! (geram aku tgok!)

**********

1 lagi pilem yg aku rasa dah masuk pawagam, adalah Cuti-Cuti Cinta...

kalo diberi pilihan, cita melayu atau cita omputih, aku prefer cita omputih lagi tgok kat pawagam... tapi, tengok pengarah jugak.... kalo Ahmad Idham dengan David Teo, selalunya cita tuh besh.....
kalo korang nak tao cita apa tentang Cuti-Cuti Cinta nih, bole klik sini ya....



aku nak try pujuk abg aku tgok wayang ujung minggu nih.... untung badan, dapat tgok pree....hehehehe... loikes...
6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)