TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
PadanMukaAku!


October 15, 2010 8:59:00 PM

korang!!!
tau x... tadi kan, masa aku nak tukar template, (tuh ar gedixs sgt!) blog post aku ada 2...patotnya 1 ja kan??? so, dia jadi berdouble2.... aku cuba pikir positif... blur skit time tuh.... "oh... template nih kot yg bermasalah...." aku tukar yg baru... cetttt!! sama gak.... last2, aku masukkan template aku yg asal... (naseb baek wat back-up)....tapi.... x da perubahan pon...! still ada berdouble....mata aku mula berair...

MySpace

bukan sebab sedey! tapi ngantuk sgt!~last2, aku cakap kat blog aku nih..."lantak ang la!" so, aku terus tutup laptop nih....


*******(berapa jam kemudian)*******

aku masuk balik tgok blog aku cam mn...benda nih x leh remove masalahnya....then, trus pegi blogger help...(idea selepas tdo)



da menjadi peragai aku sejak azali, kalo aku x tau satu benda tuh, aku try carik sampai dapat....naseb baik la ada cara settle nya....




ha... nah! ini dia punca nya.... nampak x, ada blog post 1 dan blog post 2.....fuh lega!!!

MySpace


so, kesimpulan kat sini... aku x nak gedixs2 lagi tukar template time aku letih .... okay la.... entry sampai di sini ja....


p/s ; cantek x cupcakes tuh??



7 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)