TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
penat...


October 2, 2010 12:00:00 AM

naek ja bas tadi, aku macam owg yg x tdo seminggu... aku pon x sedar gaya apa aku tdo dalam bas tadi.... masa sampai medan gopeng (tukar bas-alor star), aku still mamai lg.... ngantuk gila.....dapat ja naek bas ke alor star, trus aku tdo.... krohhhh.... krohhhh.... sedar2 da sampai penang..... walaupon mata nak lelap balek, aku x kasi... sbb aku tetiba nampak keindahan pantai yg cantek..... so, aku x tdo sampai ke sudah.....

************
ayah aku da tanya gak sal apa nak pegi farmasi.... so aku g tau ja... (aku ngan ayah x da rahsia...) kalo aku bg tau mak aku, jenuh... silap2 ari bulan nages owg tua tuh...pendapat ayah aku, maybe aku kurang vitamin c... alamak... ada kena mengena ka??? apa pon kita ketahui esok... apa kak farmasi tuh nak suggest kan kat aku....aku berkira2 nak tukar produk laen.... tobat! x nak lg pakai produk tuh.....

so aku nak pakai yg nih ka???

atau yang nih???



*******

aku timbang blog aku tadi... kot2, berat melampau ka... kang ada darah tinggi , kencing manis, susah...so,kalo korang nak loading blog tuh cepat skit, sila klik sini....

********

aku maseh not in mood lagi.... x tau la.... otak celaru.... pikir apa ntah.... haish! tdo lagi baek la.... jom~! nite~

2 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)