TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
PertandinganHeaderCantik


October 26, 2010 6:17:00 AM

holla!!! ini contest kedua selepas shawlipop... hehehehe... actually di tag oleh adik keyrill (panggil adik sebab dia bawah umo lagi) hahahaha.... thanx ar.... tarikh tutup penyertaan nih lambat lagi... 6/11/2010.. dan owg yang rajin dok wat contest nih adalah hencik alienelliz...dan kepada yang berminat nak join contest nih bole la tengok syarat2 nya, okay...


::: Buat post mengenai pertandingan mengenai pertandingan nih
::: Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
::: Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
:::Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
::: Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
(Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang tau.
hadiah topupakan dimasukkan pada no. tel yang korang bagi
available for Celcom, Maxis nagn Digi ja...)




wua!! header yang sungguh buruk..! hahahhaa... okay... 3 owg aku tag adalah...



p/s ; nak pegi email skrg

10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)