TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
untitle.....


October 8, 2010 12:25:00 AM
huh... penat... baru lepas kemas barang... al-maklum la, esok adalah ari2 yang ditunggu2 oleh sepupu aku.... ari apa??? ari nikah lor.... setelah beberapa bulan bertunang akhirnya sepupu aku dan tunangnya (azierah dan ejam) menamatkan zaman bujang mereka..... memilih tarikh 80 oktober 2010 sebagai tarikh akad nikah.... akad nikah malam besok.... aku yang sebagai penyeri majlis (berseri ka aku??)siapkan beberapa pasang baju kurung .... aku bertolak terus ke KL lepas abes klas.... masa tuh da pakai baju kurung kaler putih, bunga biru(thanx pada sponsor ; pikah).... then, sampai KL nati, petang tuh aku akan tukar lak baju untuk majlis akad nikah.... baju kurung biru tua (thanx kpd sponsor ; yah) ... ari sabtu majlis kenduri, baru aku pkai baju sendri... tapi x ikut tema la.... baju kurung putih, bunga purple.... ceh!! mengalahkan pengantin... baju berpasang2... siap ada penaja lagi.... yelah... dalam tempoh 5 thn nih, baju yang aku beli @ buat mesti baju kaler purple ja...


jgan wisau ya... nati aku upload gambar sekitar majlis perkahwinan sepupu aku tuh..... ( sponsor kamera ; abg aku)


********************

tadi, masa makan free2 ja abg kedai tuh kena marah ngan aku.... yelah, da pesan keaw teaw tomyam.... sekali, bila member aku order, semua da sampai, aku belom.... aku g tnya.... da masuk 3 kali, (masa tuh da sejam aku tunggu) mmg bengang gila.... trus cakap nak cancle...! masa tuh makanan baru sampai.... ntah baru wat lak kot.... aku paham, owg ramai... tapi x reti2 nak tambah chef ka??? bongok! chef sorang ja kot..... aku x sentuh langsung keaw teaw tomyam tuh... even menda tuh fav aku.....

aku, kalo da merajok, jgn dipujuk time tuh... member aku suh bungkus ja.... aku bayar, tapi smpai sekarang x mkn....
lantak la.... tadi da sgt2 lapar... skrg da ilang selera aku..... i not in mood, 2, 3 ari nih... so naseb la kalo ada yang kena marah free.... naseb baek x da bf.... kalo ada, mmg dia la owg pertama aku marah dlu.....

**********************

sekian saja untuk malam nih.... erk, nak makan.... :P



marah kejap je..... hehehehehhehehe



0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)