TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
x cukup 25 jam seari!


October 12, 2010 2:21:00 AM

holla!!!!
wat apa tuh??? aku baru bangun tdo.... lalalalalalala....
skrg, ada tggal 2, 3 minggu lagi sebelum final exam....
ada subjek da abes belajar....
ada yg belom...
berbalik pada cerita study...
sebenarnya, ada yg tanya aku, " stdy lagi??"

okay, jawapan yg amat complete di sini adalah ; "yup! kat politeknik sultan azlan shah dengan kursus kejuruteraan awam..." ramai yg x tau, before nih aku wat sijil kat IKM.... plez, kalo ada yg tnya lg, apa tuh IKM???? ish, baling ngan laptop nih mau??? - Instutut Kemahiran Mara.


******************


wua... semua owg tdo skrg!!! apa lak aku....
hahahahhaha.... time skrg ja aku bole study... sunyi gila.....
tdo awal, dalam pukul 10 tuh, bangun balik pukul 2.... aku da x tdo sampai subuh nih...
harap maklum....


***************

tadi, time basuh baju ka luar ( sbb kat umah sewa x da misen) ada budak proton tegur....sebelum ni aku x pernah d tegur la... sbb aku low profil... aku pon x pernah amek tau kot....

dia ; awak, awak....

aku ; .......................(diam)

dia ; basuh baju ke awak???

aku ; abes x kan aku main bola kat sini??? - dlm ati..

dia ; nak sy tolong ka awk????

aku ; x pa la....

dia ; rajin membasuh ??

aku ; terpaksa.......


menyembang lak aku ngan dia sampai dia da cakap nak bagi lauk.....
sebab dia tengah masak time tuh.... siap tnya aku resepi masak lemak....
helllo! aku even malas g dapur pon aku tau skit2 tau....

dia ; sy ikhlas nih...

aku ; x pa, awk makan ja la....

dia ; awak tunggu tau... jap g sy antar lauk...

aku ; kat mn??? xkan belakang nih kot...??

dia ; ha'ah... sini la.... erk, sapa nama??

aku ; kan da cakap tadi, 'senah...'... awk???

last2 dapat gak tau nama aku... ceh!!!

lepas tuh aaku terus tutup pintu... xda maknanya aku nak tunggu n caya mamat tuh nak bg... even dia bg pon, aku x kan makan.... takut....
ingat aku caya??!!!


*******************************


okay la... aku nak start study ngan keadaan yg terbatuk2 nih.... haish~


p/s ; aku bz skit 2, 3 ari nih... kalo x singgah blog korang jgn amek ati, k... :))))

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)