TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
x cukup 25 jam seari!


October 12, 2010 2:21:00 AM

holla!!!!
wat apa tuh??? aku baru bangun tdo.... lalalalalalala....
skrg, ada tggal 2, 3 minggu lagi sebelum final exam....
ada subjek da abes belajar....
ada yg belom...
berbalik pada cerita study...
sebenarnya, ada yg tanya aku, " stdy lagi??"

okay, jawapan yg amat complete di sini adalah ; "yup! kat politeknik sultan azlan shah dengan kursus kejuruteraan awam..." ramai yg x tau, before nih aku wat sijil kat IKM.... plez, kalo ada yg tnya lg, apa tuh IKM???? ish, baling ngan laptop nih mau??? - Instutut Kemahiran Mara.


******************


wua... semua owg tdo skrg!!! apa lak aku....
hahahahhaha.... time skrg ja aku bole study... sunyi gila.....
tdo awal, dalam pukul 10 tuh, bangun balik pukul 2.... aku da x tdo sampai subuh nih...
harap maklum....


***************

tadi, time basuh baju ka luar ( sbb kat umah sewa x da misen) ada budak proton tegur....sebelum ni aku x pernah d tegur la... sbb aku low profil... aku pon x pernah amek tau kot....

dia ; awak, awak....

aku ; .......................(diam)

dia ; basuh baju ke awak???

aku ; abes x kan aku main bola kat sini??? - dlm ati..

dia ; nak sy tolong ka awk????

aku ; x pa la....

dia ; rajin membasuh ??

aku ; terpaksa.......


menyembang lak aku ngan dia sampai dia da cakap nak bagi lauk.....
sebab dia tengah masak time tuh.... siap tnya aku resepi masak lemak....
helllo! aku even malas g dapur pon aku tau skit2 tau....

dia ; sy ikhlas nih...

aku ; x pa, awk makan ja la....

dia ; awak tunggu tau... jap g sy antar lauk...

aku ; kat mn??? xkan belakang nih kot...??

dia ; ha'ah... sini la.... erk, sapa nama??

aku ; kan da cakap tadi, 'senah...'... awk???

last2 dapat gak tau nama aku... ceh!!!

lepas tuh aaku terus tutup pintu... xda maknanya aku nak tunggu n caya mamat tuh nak bg... even dia bg pon, aku x kan makan.... takut....
ingat aku caya??!!!


*******************************


okay la... aku nak start study ngan keadaan yg terbatuk2 nih.... haish~


p/s ; aku bz skit 2, 3 ari nih... kalo x singgah blog korang jgn amek ati, k... :))))

0 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)