TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
AkuDahUpdate!!!


November 9, 2010 1:48:00 AM
abaikan minah gedix piang kat atas!


ehem... ehem... rindu aku x??? da 9 ari da aku x update!! x kira, x kira... da masuk ari ke 9 dah... hahahaha... walaupon esok ada paper... jangan jelos, esok last paper!!! so, petang esok, berambus lah aku dari neraka dunia nih...

time2 exam la, banyak gila dugaan... kepada insan2 yang banyak bg semangat kat aku, "tima kasih sangat" ... mmg aku perlukan kekuatan tersebut... apa nih??? kekuatan apa nih?? biar la dulu yerk... bila ati da sakit, aku jadi keras ati... so, buang masa aku nak cita kat dalam nih tentang manusia2 tersebut.

apa jadi sepanjang 9 hari nih ar??? trafik aku pon , kejap naik kejap turun... yang x leh blahnya, dok bw, tiba2 aku ilang kan?? mesti bengang gila.... hahahaha... sowi la... kdg2 aku stdy... kdg2 aku tdo.... itu la keja aku pon 9 ari nih... x tdo mkn... x mkn berak... x berak stdy... x stdy tdo... bla bla bla...

terasa sanggap pon ada... haish! bukan yang itu la... sanggap nak beletiaq (membebel).... huhuhu.. aku da la ari2 update... x dapat 9 ari macam owg gila pon aku rasa... tapi bgus gak cam tuh.... mulai esok, selepas pukul 10.30 tamat la semester aku intuk sem nih... maka? cutiiiiiiiiiiiiii!!! yeay!~!

kalo tgok kat atas tuh ada gambar aku gedix2 ngan tiket ketapi.... tiket dia da lain sekarang... kalo sapa yg x pernah tgok cam mn tiket ketapi dulu2, bole klik sini.

tau x?? aku ada wat 1 story masa tengah bosan2 tuh.... excited tak nak baca cita tuh??? cita tuh bukan cerpen (cerita pendek) tapi cerpek (cerita merepek). tapi tolong la nages... aku paksa nih tau!!! tunggu esok aku post entry cita tuh okay??

okay... nak smbung stdy skit lagi sebelum tdo... korang layan video nih tau... besh! aku jumpa 2, 3 ari lepas.... huhuhu.... i always online... tgok sampai abes tau!! ini konfom2 besh!~!


9 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)