TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
DramaSedih [part 1]


November 30, 2010 2:36:00 AM

Stairway to Heaven! acually cita nih da lama. x silap aku masa aku form 3 (15 tahun) kot. sekarang da 21 kot. lama tuh. cita nih sangat-sangat-sangat menyentuh perasaan kot! aku susah skit nak ingat nama, tambah2 pelakon korea yang nama berbelit2 tuh. tapi heroin filem nih ialah yang heroin Winter Sonata tuh (choi ji woo). hero nya, aku kenal masa dia belakon filem nih la.. yg lain x tau la.. 6 tahun lepas, drama korea nih dtayangkan kat tb malaysia, iaitu 8tb pada pukul 8.30 mlm (rasanya sekarang pon waktu yg sama gak). so, terpacak la aku bila pukul 8.30.

apa yang besh pasal cita nih? memang wat owg nages! sumpah! dah rasa nak lap air mata tuh, nak nages lagi! memang besh la.. aku masih di episod 2. jap lagi sambung 3 plak. masa skrg nih, tengah cita tentang kisah cinta hero dan heroin masa kechik2.



episod 3 nati heroin hilang ingatan. hero plak pegi overseas sambung blajar. mak tiri ngan kak tiri heroin nih jahat. depa gtau kat hero yang heroin da mati. tapi, hero x caya. dia carik sampai jumpa. sebelum hero pegi overseas, dia ada hadiahkan rantai. ini rantai couple tau! cuba tgok betoi2. yang bulat tuh, si hero pakai. yang love kat dalam tuh, heroin plak. bole bkak dan bole cantum balik! romantik kan!! murah ja! kalo kat korea harga $25.90. kalo malaysia,berapa ar?? wua!! nak rantai nih!~



tapi, yang x bole blahnya bila tahun nih la ada drama philipina wat pilem sebijik cam drama korea nih~! x nak tgok! boikot.. hahaha... eee..choi...

p/s ; sambung tgok episod 3...

*nak download drama nih? klik sini*

6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)