TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
I'm Back!


November 20, 2010 10:17:00 PM


wua!!! rindu aku tak?? angguk2 kepala sekarang?? 5 ari x update blog, dan sepi macam tuh ja kan?? sowi la... sebenarnya, aku balik kampung. tak sempat nak bagi tau. agak kebuzy-an skit. ngan ayah tumbang seekor lembu raya baru nih. aku da tolong gak, tapi tolong dlm mimpi. kepala berpusing2 dah time tuh.

pastuh, terus ja balik kampung sampai pagi nih. sampai ja umah, tukar baju pegi arau perlis. ada kenduri kat sana. peh! buzy x?? tuh la.. aku nih buxy mengalahkan pedana menteri, tau. hahaha

walaupon buzy, aku rasa, rindu gila kat blogger2.. sowi, sbb x sempat nak bg tau. tak dapat nak balas komen kat shoutbox. manyak gila! damn. mampus aku nak reply msj2 tuh... :P

aku rasa tenang skit balik kampung. padahal, aku sendri tak tau tiba2 jadi jiwa kacau cam tuh. hahaha.. abaikan! yg penting aku tgah apy gila nih. tuh pon, ada boypren tak jadi, ajak aku pegi penang jalan2. wua.. nak pegi! awak belanja, k?! mmg rasa nak berjalan ja skrg nih.almaklum tgah mood elok.. hehehe

okay.. skit2 sudah la... aku nak reply komen2 kat shoutbox tuh.. dan nak blogwalking smpai lebam. rindunya!!!



17 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)