TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
InterstingBlog,Pulak!


November 24, 2010 10:14:00 PM

ha.. ini pon dia beri oleh makcik miera yang comel gak.. hahaha... jangan marah tau. :P tapi bukan suka2 ja dapat award nih, ada la soalan2 nya yg kena jawab.. macam spm pulak.. hehehe


::: Belog Miera di mata anda? :::
suka!! kaler pink kot!! huhuhuhu.. tapi minah tuh, bukan minat purple ka..?
biasa la, budak engineering,kalo berlajar terlebih had, cam tuh la...
x dapat beza kaler apa.. hahahaha... (jangan marah tau miera, siti gurau ja)


::: Nama belog anda dan kenapa letak nama tuh? :::
TheBloggerGurl. sebab addict ngan cita Blogger Boy kat 8tv, dulu nih..
alah, yg Qusyairi belakon tuh... frust bila dia dah ada awek...
*sob...sob* aaahhhh! next!


::: Nama URL blog anda & dari mana dtgnya idea tu ? :::
http://lautanteh.blogspot.com
berasal dari gabungan 'sea-tea'. baca btoi2, akan bunyi, 'siti'
the, tukar ke bahasa melayu, sea - laut, tea - teh
= lautan teh... :P


::: kaedah dalam penulisan blog anda ? :::
dulu nak wat ala2 diary online. tapi, x semua leh cita kat dalam nih kan??
so, rasanya konsep blog nih lebih kepada apa yg penulis rasa.. huhuhu


::: Apakah perasaan anda apabila Lihat blog orang lain cantik sedangkan blog anda tidak :::
urm... of coz jelos... cewah! pastuh, rasa nak cantekkan blog jugak, dengan creativity sendri. seboleh2nya, biar benda tuh, 1 dalam sejuta. baru la special.. sapa kata blog nih x cantek? sepak mau? hahaha


::: bila blog anda diwujudkan ? :::
06 Julai 2010


::: Siapakah org pertama yang jadi follower blog anda ? :::
diri sendiri. dulu x tau follower tuh apa. siap buang widget follower tuh.. :P


::: Tag 5 orang untuk menerima award ni :::

8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)