TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
InterstingBlog,Pulak!


November 24, 2010 10:14:00 PM

ha.. ini pon dia beri oleh makcik miera yang comel gak.. hahaha... jangan marah tau. :P tapi bukan suka2 ja dapat award nih, ada la soalan2 nya yg kena jawab.. macam spm pulak.. hehehe


::: Belog Miera di mata anda? :::
suka!! kaler pink kot!! huhuhuhu.. tapi minah tuh, bukan minat purple ka..?
biasa la, budak engineering,kalo berlajar terlebih had, cam tuh la...
x dapat beza kaler apa.. hahahaha... (jangan marah tau miera, siti gurau ja)


::: Nama belog anda dan kenapa letak nama tuh? :::
TheBloggerGurl. sebab addict ngan cita Blogger Boy kat 8tv, dulu nih..
alah, yg Qusyairi belakon tuh... frust bila dia dah ada awek...
*sob...sob* aaahhhh! next!


::: Nama URL blog anda & dari mana dtgnya idea tu ? :::
http://lautanteh.blogspot.com
berasal dari gabungan 'sea-tea'. baca btoi2, akan bunyi, 'siti'
the, tukar ke bahasa melayu, sea - laut, tea - teh
= lautan teh... :P


::: kaedah dalam penulisan blog anda ? :::
dulu nak wat ala2 diary online. tapi, x semua leh cita kat dalam nih kan??
so, rasanya konsep blog nih lebih kepada apa yg penulis rasa.. huhuhu


::: Apakah perasaan anda apabila Lihat blog orang lain cantik sedangkan blog anda tidak :::
urm... of coz jelos... cewah! pastuh, rasa nak cantekkan blog jugak, dengan creativity sendri. seboleh2nya, biar benda tuh, 1 dalam sejuta. baru la special.. sapa kata blog nih x cantek? sepak mau? hahaha


::: bila blog anda diwujudkan ? :::
06 Julai 2010


::: Siapakah org pertama yang jadi follower blog anda ? :::
diri sendiri. dulu x tau follower tuh apa. siap buang widget follower tuh.. :P


::: Tag 5 orang untuk menerima award ni :::

8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)