TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
KempenSayangBudak2~


November 25, 2010 1:04:00 AM

aku di tag oleh erza tadi. kempen 'sayangi la bayi anda'... erk.. saya belum berkawen, macam mn nak dapat baby?? hahaha? kempen nih terbuka, dan aku join, untuk men-support kan ownernya.. hehehe...

eh, sapa kata aku x sayang budak2?? cuma bila umo da masuk 6 atau 7 tahun tuh, memang selalu rasa nak sepak ja. sebab time tuh la budak2 buas. ada sowg budak nih paling rapat ngan aku. jiran la.. kena plak adik beradik gak la...sila lihat gambar dibawah.


tomey kan?? nama dak kecik nih, Muhd Aidil Haziq Bin Anuar. memang sgt comey tau! dulu, mmg la sangat rapat! asal petang ja, dia datang umah aku, x pon, aku yg akan pegi umah dia. tapi sejak2 masuk poly nih, x tentu balik. bila cuti sem plak, keja tdo ja.. siang tdo, mlm berjaga... budak2, bila lama kita x main ngan dia, dia dah x mau la... huhuhu


tomey tau! geram.. dulu masa lepas balik keja, dia datang umah bawak dia pegi kedai. sebab aidil selalu merengek nak "cekelat bola".. alah, berapa sangat kan. kadang2 beli banyak. dia suka. tapi tuh la, x elok untuk gigi plak. hehehe... umor dia nak masuk 4 thn da... cakap pandai...



jangan la ajar dia sesuatu yg baru, sbb dia cepat pick-up! dulu, masa ada henpon, slalu ajar dia bergambar. sampai dia tau la, mana nak tekan 'capture'.. mp3 pon pandai bukak. pandai menari tau! kadang2 dok menyanyi la... cerdik budak nih.. lawak pon ada,... kadang2, tgok budak2 rasa tenang kot. sebab budak2 x da masalah.



ini kenangan aku ngan budak comey nih kat cc.. masa tuh x da laptop sendiri lagi. melepak cc la.. dia nampak ja, terus naik atas aku. nak mengelakkan dia kaco aku tengah berfesbuk, aku ajak la dia bergambar... hehehe...

kanak2, bayi, adalah anugerah yg sangat tak ternilai yang Allah kasi. so, jaga la anugerah itu dengan sebaik2nya. renung2 kan, dan selamat beramal! sekian sahaja dari ustazah Cik puan Siti Mashitah. nak tag kat...


>> miera <<



6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)