TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
MyValue'sBlog?


November 15, 2010 9:04:00 PM


ha? btoi dak aku dok speaking english tuh?? kang salah, memalukan diri sendiri ja... firstly, nak ucapkan tima kasih kat cik erza sebab sudi bagi award yang aku rasa sgt tinggi nilainya.. ahaks...bukan memuji diri sendri, tapi rasa terharu... yelah, banyak blogger2 yang bg award kat aku sepanjang aku berkecimpung dalam area blogging nih. terima kasih sangat2.

aku mula paham dan ikut rentak blogging. almaklum la, sebelum nih aku lebih kepada sosial network, cam fesbuk, tagged, frenster,mespes dan berapa banyak lagi ntah. tapi bagi aku blog adalah lain dr yg lain. wujudnya blogwalking yg sentiasa merapatkan siraturahhim. even ayat yang sama slalu aku pakai, "yeay! singgah sini!" atau "jalan2 sini" atau "yeay, follow balik!", tapi tuh semua tanda membalas kunjungan mesra blogger2 lain.

*tak rasa ka entry cam panjang dan akan melalut?* akh! lantak.. teruskan baca jugak!

aku mengambil konsep blog aku nih, TheBloggerGurl - lautanteh.blogspot.com, sebagai diaryonline sebenarnya. apa yang aku nampak, rasa, sedih kecewa, gembira, aku share kan kat sini.

tapi...!! *ada tapi jugak!*

please! 2,3 ari nih aku perasan sesuatu. ada yg dok skodeng semacam ja blog nih. aku bukan marah, tapi pelik. dulunya, aku bahan gelak2, dan bahan ejekan dia. dan paling aku saaaaakit ati sangat dia jadikan kesedihan aku tuh sebagai satu kegembiraan untuk dia.

so, kpd owg berkenaan, sila blah..! tak nak gado2, x nak cakap apa2... dan lagi 1, x payah nak letak TheBloggerGurl dalam bloglist.. for what? nak carik bahan untuk gelakkan lagi? aku x carik pasal, dan jgan carik pasal ngan aku! kalo aku da block hang dr fesbuk aku, means aku x nak tgok muka hang lg~ jgn nak amek tau lgsung pasal aku..!

cukup emo2... nak pass award nih... hahaha... bleh la cam tuh kan...aku pass award nih kepada............




tiga ratus lima puluh sembilan follower aku dan seterusnya... sila amek! jgan memalu ya.....bagi aku, semua blog ada valuenya... =)


38 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)