TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
oemgi!


November 26, 2010 1:32:00 AM

eee... cam babun! result untuk politeknik semalaysia, suda kuar ya... harap maklum! hahahah... terkejut beruk aku bila bdk2 klas bising kat fesbuk... tiba2 cuak seketika.. punya la leceh nak masuk website dia... sakit ati aku! rupanya, poly aku wat website lain untuk student.. la, bru nak wat ka?? ipta len da lama wat. kalo pasal system, aku suka cara uitm. sebab abg aku slalu guna laptop aku. so, dia da gak tnjuk portal uitm. kira bagus berganda2 la... okay, stop mengumpat poly lagi.. hahaha



jangan ditanya berapa result aku. hahaha... agak teruk sem nih. tapi alhamdullah, sem lepas punya gpa, cover untuk sem nih.. seperti yang diketahui, aku nih bukan la besh student pon.. memang dasar bengap, baca apa pon x masuk. tapi, at least aku cuba stabil kan 3 ke atas...

terus terang, masa dapat tengok result, aku syukur sangat2. yelah, banyak subjek aku x leh bawak. tambah2, ukur kejuruteraan. banyak gila dia punya rumus. 1 bab dah banyak kaedah. lain kaedah lain dia punya rumus. mampus pening cam tuh ja...! dammm.... tapi, yg peliknya, bila wat amali aku paham..sebab nampak benda tuh kan?

nak kata tension, of coz! aku bole istiharkan sem paling tension. sampai, kadang2 aku terbawak mood tension dalam kelas. dan bila x bole fokus, aku nages.. hahahahah... masalah ngan kawan2... masalah umah sewa. satu-satu. yang paling teruk time final exam tuh. time tuh dugaan yg sangat kuat.

sakit macam mn pon, idop nih mesti kena kuat! alhamdullilah, aku bole jawab gak semua soalan exam ngan otak sewel. tau x, masa final tuh ayah aku wat solat hajat kot. ayah cakap, x pernah dia wat. walaupon spm dulu. aku mmg rasa nak nages. tapi, aku terang kat ayah. sem nih mungkin aku jatuh. bnyk x boleh bawak. ayah pandang ja. pastuh ayah cakap, " x pa, bole repeat!". owg x mau repeat la ayh.. nati ada subjek yg kena drop. susah.

sebelum abg balik shah alam, aku sempat sembang ngan dia.. berjam2.. biasa ar.. bila da jmpa baik ja.. bila lama x jmpa, mula nak gado.. hehehe.. aku mmg x tahan kot. sambil sembang, bertakung air mata. pikir teruk nya kawan2 wat cam tuh. x kira bab bawak toyol dan hantu raya lagi... itu lagi aku sakit ati. asigment mengarap kan aku sowg wat. pastuh marah2 aku, macam hamba abdi! aku cita semua tuh kat abg. aku tanya, kenapa bila aku da usaha btoi2, tapi aku still x dapat anugerah ketua jabatan, pointer aku mesti x smpai 3.5.. knp?

satu ja jawapan abg, "biar x dapat pointer tinggi, tapi keberkatan tuh ada". dengan kata2 tuh la aku kuat.. tima kasih abg, ayah dan individu2 yg menolong aku bg semangat.. hencik tupai, hencik popo dll.. tak terbalas rasanya budi2 kalian.

nih ja yg termampu! frust? ada la skit.... banyak mana aku pulun, banyak tuh la aku dapat. cuma aku frust yang kontrak dan bahan binaan, knapa dapat b?? akh!! subject faberot kot!biar la... menda da lepas...

untuk sem depan, aku akan usaha btoi2... sem depan akan lebih baik dr sem nih. insyallah... lagipon, aku x duduk lg ngan kawan2 x guna tuh.. da pindah umah. harap2nya umah baru nih lebih tenang skit~tak pa la, sem depan x da kawan pon, yang penting hati x sakit.. hehehe...



6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)