TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
SapaBilangLelakiMelayuTakKacakDanMenawan?


November 14, 2010 4:05:00 PM

ha! tajuk entry pon x bole blah kan??? sila muntah skrg!~ hehehe... 2, 3 ari nih keja tgok movie ja... dan of coz la hero mesti la hensem! semalam, rajin plak tgok adamaya. da episod 5 dah... abes entry nih aku sambung lagi.


walaupon aku nih bole dikatakan rabang mata tgok pelakon korea yang hensem tuh (of coz la korang yg laki pon bole berdarah idung tgok heroin korea, kan?? :P) tapi aku sedar gak, macam mn pon, owg melayu kita nih masih diketegorikan sebagai hensem.. dan smart ooo!! cuba tengok gambar2 kat bawah nih...


yang nih, bakal2 hensem... besar2 nati mesti hensem



faizal tahir?? dia nih aku minat sejak dia masuk OIAM lagi. tup2 da kawen dah...
minat lebih2 x leh la... laki owg kan?? :P



yang fahrin ahmad x kesah la nak minat pon.. still single lagi..
dia kawen nati hancur la harapan aku... :P aku suka badan dia yg taff tuh!



sein!! hensem dia. suka janggut dia tuh. dan kemas.
aku suka watak dia yg bole masuk ngan suasana kampung tuh...



oh! farid kamil?? dia nih aku ketegorikan sebagai, smart!
suka watak nakal dia nih... sweet la dia nih!



owh, black?? x hensem! tapi rock!!! suka suara dia!!!


aku bukan apa... kadang2 aku dok berangan sowg2 terpikir gak aku, kalo la aku kapel ngan mamat korea, macam mn aku nak bersembang ngan boypren aku tuh?? yg aku tau sebut, "sarangheyo"... yg lain?? urmm... hampeh! lagi 1, faktor penting kenapa aku x berapa nak berminat ngan mamat korea untuk dijadikan bakal suami aku adalah disebabkan faktor belacan! konfom2 la mamat korea x reti mkn sambal belacan feberot aku tuh! alah... susah la cam nih...lalu, dengan ati yang peritnya, aku reject la mamat2 dibawah nih... *sob...sob*



setiap malam aku rindu senyuman dia nih.... sweet nya dia....



ha! lee min ho.. dah la kacak, hensem lak tuh.. mau aku x tergoda?



okay! ini aku x nak lepaskan! siwon(super junior).
aku nak dia!!! hensemnya!!!



owh, kim bun, tolong la jangan senyum cam tuh kat i! i tergoda, u know? :P



ini erk?? erk.... okay, entry abes kat sini... damn!





28 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)