TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Tok


November 15, 2010 6:25:00 AM
gambar ehsan hencik google



SITUASI A

gadis muda remaja ; tok, jangan ubah suhu peti ais nih, tau!

tok ; ha..

gadis muda remaja ; tok dengar tak?

tok ; ha...aku dengaq~! aku x suka! sat g salji banyak!

gadis muda remaja ; *tepuk dahi*.. la...
memang nak bg salji pon...
memang tempat ini khas untuk sejuk beku. kalo tok tutup, x beku la.

tok ; aku tak suka salji, susah nak bwk kuar ikan!

gadis muda remaja ; kalo x salji, x beku. ikan-ikan tok tuh nati busuk! adey...


*******************************

SITUASI B

gadis muda remaja ; tok, nak kuaq nih.. nak pesan apa2 dak?

tok ; ha.. ang beli coklat(cadbury) yg ang mkn semalam...

gadis muda remaja ; boleh tahan gak taste tok aku nih

tok ; ang kata apa?

gadis muda remaja ; aih.. x kata apa aih.. lagi nak apa lg?

tok ; ang beli ayaq F&F. aku nak ayaq gas putih tuh (ais cream soda)

gadis muda remaja ; peh!


***********************************


SITUASI C

tok ; mana ang beli kasut(selipar) nih?

gadis muda remaja ; kat pasar mlm.. 5 hinggit ja... cantek kan?

tok ; bila2, ang beli kat aku sama. aku pon nak kasut yg nampak kaki..

gadis muda remaja ; ??????


***********************************

SITUASI D

tok ; *tendang2 pintu bilik air* cepat skit! aku x tahan nih...!!!!

gadis muda remaja ; alah...tok nih kaco stim la....

tok ; aku x thn nak tuuuttt nih....

gadis muda remaja ; &%$@%@^&*


***********************


SITUASI E

tok ; anak aku sendiri tak pernah basuh ayaq kencing aku.
tapi cucu aku (gadis muda remaja) basuh. kalo dia tak dak, aku x tau la..

gadis muda remaja ; *terasa terharu dan nak nages*


*****************


p/s ; tok, walaupon adik x pernah cakap "i luv u" tapi adik memang syg kat tok
walaupon adik slalu marah2(sebab sangat tension menjaga owg tua cam tok) :P ...


tok = tok pompuan

gadis muda remaja = SitiMashitahSaidin


29 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)