TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
AzamBaru


December 2, 2010 7:20:00 AM

ari nih bangun awal. bnyak keja nak kena wat. walaupon train aku petang ni (7.49 pm), tapi banyak yg x wat lagi doe! tuh ar, tdo mkn, mkn tdo ja kat umah...

slip bank x photostate lagi, result x print lagi, nak g daftar lagi maxis centre lg, x topup lg (topup bulan lepas da abes) kasut dok basah lagi (baru basuh semalam), bju x ion lagi... aiyark!

walaupon masih belum bukak tahun baru, tapi habit aku bila bukak ja sem baru, terus setting azam lain. yelah, azam sem lepas tuh rasanya tinggal 0.00009% ja kot? hahahah... nih pon, mula2 la semangat. ujung2 sem nati, tgok la status fesbuk aku nati ; "tensionnya dok sini!!", "bila nak balik?" hahahaha...

owg lain, ada yg tengah amek paper lagi kan? ada yang tengah cuti. siot btoi la! kena blajar bulan-bulan 12 nih.. bulan 12 tuh cuti, tau x?

lepas ja pendaftaran nati kena kemas umah. aku pindah umah lain sem nih. so, nak kena setting almari aku la... barang da lah banyak... aiyark~! fening.... fening!!~


p/s ; nak start keja yg mn dulu nih? :P
11 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)