TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
JualanPertandinganPerniagaan2010


December 14, 2010 12:56:00 PM

ingat lagi tak entry pasal pertandingan perniagaan 2010? so, di bawah nih ada jenis2 barangan yang kami jual. daripada produk jenis kecantikan, sabun, losyen, makanan, sehingga lah ke minyak motor pon ada.

barang-barang nih adalah dari company bumiputera dan harga yang ditawarkan adalah mengikut pasaran semasa.





ada yang belum sempat nak tangkap gambar. so, kat bawah nih adalah list penuh barang2 yang kami jual. kami akan berada di seluruh kawasan KL selama 5 hari. (bermula hari rabu sampai ahad nih)


  • Genius Coco
  • Awet Muda Puteria Alia
  • Perkasa Puteria Alia
  • Kopi Arab GX
  • Sabun Kelapa Dara (Azi Smart Life)
  • Selules Losyen Assauda Plus
  • Tongkat Ali (Omega)
  • White Coffee (Omega)
  • Habatus -sauda (Omega)
  • Switenia Shampoo
  • Switenia Shower Gel
  • Switenia Body Scrub
  • Kuih bangkit (Bena Hijaz)
  • Kuih Kapit (Bena Hijaz)
  • Fruit Cake (Helmy)
  • Popia Chip (Helmy)
  • Kerepek Bawang (Jarrs)
  • Siput Jalur (Jarrs)
  • Bipang Best Food
  • Rempeyek Best Food
  • Serunding Daging (Agro Mas)
  • Serunding Ayam (Agro Mas)
  • Mee Segera Bandung (Agro Mas)
  • Kuah Rojak Madu (Agro Mas)
  • Rendang Tok (Agro Mas)
  • Kuah Kacang (Agro Mas)
  • Kuih Ros (MHP Enterprise)
  • Kerepek Ubi Masin (MHP Enterprise)
  • Penzoil fastfact GP 20W-40
  • Penzoil titanium semi syn 10w-40
  • Button Batch
  • Ilaj Soya
  • Sabun Susu Kambing
  • Siput Gondang
  • LEGA penyegar serbaguna
  • LEGA driving and learning


kalo ada yang berminat nak beli produk2 yang di list kan diatas nih boleh la contact aku kat no nih ( 014- 2427144 ) hanya untuk urusan pembelian sahaja. bole SMS kalo nak tnya lokasi group kami.


p/s ; support la group kami!

19 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)