TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Kesimpulannya ; SangatLetih!


December 6, 2010 2:21:00 PM
huh! sangat buzy 4,5 ari nih... okay, start ngan ari khamis, bergerak ke behrang. peh.. macam2 jadi kot. (klik sini dan sini) kalo ayah aku hantar kan besh, x da nak letih2 naik train.

jumaat daftar semester. sebelum daftar kena check disiplin dulu. means kekemasan dri, bla bla... tau x, aku 3 kali beratur panjang sebab kuku! aku x tau nak potong pendek mana lagi sebab kuku aku da limite kat situ. aku da gak sound cik tuh, "nak potong pendek mn lagi? nak potong isi?" bukan apa? yelah, pikir la, beratur punya panjang. kuku aku bukan panjang smpai lebih isi pon. x paham btoi aku...! haish!~

ari sabtu tuh, aku pegi shah alam plak... abg aku konvo! ha, itu lagi letih. pagi2 buta da bgun, naik bas pegi kl.. behenti kat cm naik lrt pegi kl sentral sbb ayah aku tunggu sana. pastuh naik bas ja la...besh kot konvo dia! meriah... tapi buhsan tunggu bila nak abes. bila buhsan, aku makan. ari tuh gak ayah aku balik naik train. pastuh, aku bermalam umah member abg aku (yg pompuan la)

esok tuh (ahad) pusing2 uitm dia, ngan abg aku tempah studio lagi. padahal kami 2 owg ja kot. yg besh nya, suma ingat aku nih awek abg aku.. cis...!! sampai tanjung malim da pukul 7 petang~

ari isnin (hari nih) start belajar... hnya satu subjek ja... sbb jadual sem nih x pack cam sem lepas... tapi, barang2 aku x kemas lagi kot.. tunggu esok.. sebab esok 1 muharam kan? (cuti kot!)

minggu depan, start ari ahad ari ahad, selama seminggu, aku terlibat ngan pertandingan perniagaan kat kl... buzy lagi... mengalahkan pedana menteri...


p/s ; kesimpulannya-sangat letih!
12 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)