TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Warning ; EntryPanjang!


December 10, 2010 9:06:00 PM
wua!!! rasanya macam lama gila x membebel nih! mesti rindu nak dengar bebelan aku, kan ?kan? sowi la sangat2... sangat bz... pdhal x tau bz apa... start daftar tuh ja, pastuh konvo abg... itu ja.. yg lain2 tuh ntah la.. rasa malas ja nak membuka laptop kalo tenet slow... macam nak dok atas bumbung pon ada.. hahaha


sepanjang aku offline dr blogging sekejap, dapat award lagi tau!! award yg diatas tuh dr tok esah.dia ada bg soalan.. so jawapan pada soalannya ialah...

:::besh2... cuma aku jarang singgah ::::

::: benda pahit jangan diingat lg, kan? :::

::: kencing manis?? hahaha :::

::: tok esah nih, laki ka pompuan? pastuh umo brp? dok mn? dok wat apa la nih? :::


ha.. cukup x tok esah? nak lagi soalan? :P so, aku nak ucaplah terima kasih kat tok esah nih sebab tag aku...

selain tok nih, aja pon ada wat entry tentang aku.. siap wish besday kot! wua... sebenarnya, aku nak ucap terima kasih banyak2 yang wish besday aku tuh... (tuhpaii, aja, dll) tak kurang kat fesbuk melambak2 wish... (baru sempat reply tadi.. hehehe) tima kasih banyak2 ya... kalo nak baca entry aja, bole klik sini...



aku sebenarnya rasa pelik. yelah, 2, 3 ari nih keja mimpi pasal sowg laki. dah tuh, owg yg sama plak tuh. mimpi pertama aku nampak dia senyum kat aku smbil pengang tangan aku.. (cewah, cam mesra lak nih) kali kedua mimpi.. ha, ini dasyat punya! yelah sampai mimpi ada owg nak bunuh2 semua. merepek btoi! hahahaha... nak tergelak pon da... tapi teringin lak nak tau sapa empunya mamat tuh.

cerita sal lelaki nih, ingat tak, mamat yg aku tersempak kat stesen ktm? aku da tau da! dia satu tempat ngan aku! know wat? satu jabatan! cuma lain kos! dah tuh, sama batch kot~~ aiyark~!..

aku dapat tau pon pagi tadi... aku usya ja mamat tuh.. sebab rasa macam kenal,tapi kat mn... bila ingat balik, terkejut beruk aku kat situ! hahaha.. sumpah,malu!~



hari isnin nih aku start Pertandingan Perniagaan. selama 10 ari ada kat kl.. dr 13 desember - 21 december.. klas? owh, ponteng la.. hahahaha... dan sepanjang program nih, kalo nmpak aku kat area KL ngan lembah klang, tengah jual produk jgan kata apa la... hahahaha...

tak leh bayangkan muka aku yg malu nih nak pegi program nih... bole byg tak?? hahaha... aku pon x dapat bayang!


p/s ; gambar masa kat Uitm ShahAlam ari tuh (ngan mickey tikus tuh!)


8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)