TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
FesbukDitutup!


January 10, 2011 9:19:00 PM


petang tadi, member aku kecoh2... sebab, dia cakap nati fesbuk nak ditutup bulan mei nati... mula2 aku tak caya... ingat kan cam khabar angin.. (walaupon mmg khabar angin...)

bila baca kosmo hasil rembat member aku tuh, baru aku tau...

alasan penutupan fesbuk adalah disebabkan Mark Zuckerberg (pengasas fesbuk) cakap dia x larat lagi nak handle facebook. siap pesan lagi.. kalo tak nak gambar hilang, sila lah wat back-up sekarang.

rasa tak caya pon ada... aiyark... bak kata member aku dulu ; "fesbuk menakutkan".. yelah... macam2 bole jadi... ada kes, sowg pompuan nih letak gambar seksi dia kat fesbuk. pastuh, ada sowg pembunuh nih, nampak gambar cam tuh, dia jadi terangsang. then, dia cuba pikat pompuan tuh. hasilnya, pompuan tuh diketam berapa kerat ntah...

ish! menakutkan sungguh.,..tapi, itu bukan kat malaysia la....

kalo pikir dari sudut positif plak, fesbuk nih menghubungkan ramai owg... aku berkomunikasi ngan sepupu n mak ngah aku dalam fesbuk. kadang2, nak bg tau budak2 klas. tentang apa pon, dr fesbuk. alasan aku - mak ngah aku n sepupu aku pakai celcom. mahal la... hehehhe...


sufia ngan kecik tuh, member baik aku... yg lain tuh, btoi aku punya sepupu, abg dan mak ngah aku....

cuba bayangkan bila fesbuk ditutup! tak dapat bayang la!~ untuk lebih lanjut, bole usya sini~


p/s ; rasa nak nages la... - tak da kena mengena ngan entry~

15 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)