TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
SpoilMood


January 7, 2011 2:15:00 PM

sama macam suasana kat luar tuh... lembab2... sejuk2... mood aku pon cam tuh... x terasa nak ceria langsung...ntah la...

geram sungguh aku...knapa la manusia yg aku jumpa spesen ja? jenis tuh ja... tak da jenis2 lain pulak. sakit nya ati... pastuh, semua salahkan kita ja... salah sendiri tak nampak.

dlm tempoh sebulan, aku kenal 2 owg lelaki.. first budak poly. sungguh meng-annoying-kan. knp? baru first kuar, bole tnya aku, "msj ngan sapa?" "kenapa sebelum nih x bz...?" "ahh... dak pompuan poly, sama ja... selalu bersms mintak dwet ngan bf".. sedang kan time tuh aku x cakap apa2 pon..

so, apa lagi! melenting la aku... apa hak dia nak cakap cam tuh... aku bukannya bf dia ka, hapa! eee... sungguh menyampah!

lelaki kedua sudah berkerja. dia agak matured. cuma kami kerap gadoh.dan gado yg agak matured la... x tau nk g tau cam mn... baru2 nih aku kuar ngan member aku pegi genting. dia btoi2 marah. so, aku marah balik... knp?

sbb aku jenis suka berkawan. kalo aku rasa nak kuar, aku kuar. at least aku tau batas2 lagi.. dan lg 1, aku suka tunjuk peragai buruk aku nih...aku carik owg yg bole terima kelemahan aku... susah btoi!

knp susah la owg nak terima?

kadang2 aku pikir, salah aku... kadang2 aku pikir salah owg tuh... sedangkan. menda2 cam nih aku x carik pon... tiba2 datang kat aku sendiri. so, aku layan ja la.. (almaklum la single)


aku mencari cinta, bukan mencari lelaki!


p/s ; bila jadi cam nih, mula la nak spoil mood!



15 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)