TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
HanisZulaikhaPonBertudung


February 19, 2011 12:19:00 PM



erk! over sangat ka tajuk diatas tuh? ahhh.. lantak....! 2 minggu lepas, aku sempat merayap-rayap area Jalan TAR & Masjid India, and area-area tuh la... sampai balik tuh, sakit kaki aku... puncanya, si member aku Makcik Eda nih, dia suh aku pegi beli shawl... dia cakap trend owang pakai sekarang...




aku jenis pakai shawl bodo tuh.. ada ka shawl bodo? alah, yang first selendang tuh... kaler itam tuh.... tuh ja la... sebab lembut, and tak yah pakai anak tudung. know what, kalo pakai shawl skrg nih, anak tudung dia tebal ooo... aku nih plak, malas.... hahahaha...

so, beli la aku.... nak try pakai, tapi x reti.... so, apa lagi bukak la youtube... sekali, tgok Hanis Zulakikha wat demo pakai shawl.. hehehehe.... bole tahan... comel dia!



p/s ; owg cantek.. pakai apa pon cantek kan? kalo aku yang tak cantek nih? aiyark!!!



13 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)