TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
SelamatTinggalAwak!


February 1, 2011 9:12:00 PM

kalo dihitung, da bertimba2 dah kot air mata aku nages sebab dia? sebab? ntah la... aku, kalo sayang sowg, sowg ja.... bila aku setia pon, aku tak pandang yang lain walaupon yang lain lebih baik dari dia...

da seminggu... da seminggu dia tak tegur aku... marah sebab aku tuduh dia.. puncanya dia hilang 2 hari... aku kol x angkat, aku msj x balas...aku paham dia sibuk kerja... aku x bole terima, kalo dia sempat tukar gambar ym, tapi x bole nak reply msj2 yang aku sent kat dia, walaupon 1...aku nih sapa?

bodoh kan aku? still antar lagi msj.. kol...walaupon, last2 masuk voicemail..

ari nih, aku tersedar... aku terpikir mlm tadi, setelah berapa mlm x bole tido... mungkin nih alasan mintak aku putus.. nak aku aku yang ckp...bodohnya aku!

sebelum nih, aku yang akan mintak break ngan ex-bf aku.. tapi ngan dia, aku nak lama... nak hubungan nih biar la lama kalo bleh...tapi, semua nih, aku da x dapat control lagi...

ya allah, bodohnya aku.... tak dapat pikir...

kalo itu wat dia bahagia, aku akan wat....


01 febuary 2011, selamat tinggal awk.....


"awak, saya sayang awak... saya sayang awak yang dulu... yang selalu gado ngan saya...yang suka ngusik saya... tapi, awk da lain skrg... da lain sangat.... berat ka kesalahan saya, sampai awak sanggup biar saya cam nih? saya tak curang ngan awak, jauh lagi nak menduakan awl... kenapa awk...? atau awak da jumpa sesuatu yang lagi menarik? saya da bole rasa, saya macam da tak da tempat dalam ati awak lagi.... awak, saya nak tinggalkan awk... saya mintak maaf... saya da tak tahan lagi... sakit sangat, bila awk tak peduli saya. saya tak sekuat macam awak... awak idop baik2... saya sayang awak...saya harap awk tak lupakan saya...."



p/s ; kalo dia syg aku, dia akan carik aku... tapi, rasanya, macam tak... :'(

10 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)