TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Balik2Minggu,Cuti2Bulan!


April 13, 2011 8:11:00 PM


ini adalah entry awok sebelum balik ke poly untuk exam... 2 minggu tempoh exam, pastuh cuti 2 bulan sebelum awok setat praktikal... aaaa... tak tau macam mana ghopa-nya final awok nih... sangat risau ngan subjek hidro & geotek... ish...ghisau awok, tau! masa nih baru awok tau pentingnya english education.. :P




cuti ja 2 bulan nih, mula la aktiviti awok nak mengedit blog. mekeme-mekeme semua hendaklah usya belog awok nih abes-abes-an... lepas nih, awok nak tukar design belog awok... tema ngan layout belom dipikirkan lagi nak wat macam mana, tapi maybe masih mengekalkan warna itam sebagai kaler utama belog.

"la.... kenapa itam lagi?"

"ntah... itam tuh kan cun lagi menawan.. macam aku... :P wakakaka..."

hampeh btoi!


selain tuh, shoutmix yang dah lama ditutup (5 bulan) akan dibuka pada mei ini... tarikh dan masanya, belum ditentukan lagi..mekeme-mekeme semua nati dijemput la untuk menjerit-jerit seperti kak limah tengok mentor4 di shoutmix awok nih. insyallah, design shoutmix masih mengekalkan gambar bergerak-gerak didalamnya. tau ka apa yang awok dok beleter nih? buat-buat paham udah ler...



mungkin ada satu dua widget akan ditambah, dan mungkin satu dua widget akan dibuang. apa-apa pon, mekeme-mekeme sekelian usoh ler gheso kan pasaei keberatan loading belog awok nih. sebab awok sentiasa check berat belog awok nih...

walaupon trakfik belog awok nih menjunam jatuh sejak - sejak 4, 5 bulan nih... tapi usoh ler ghisau... awok nih, sentiasa ingat dokek semua folower awok... (bila campur bahasa nogoghi ngan perak, cam nih la... - rosak bahasa!)

saja tetiba terigat dokek antu mak limah tuh... al maklum la sekarang nih, banyak btoi page-page antu mak limah kat facebook tuh. tapi, ada satu ja page pujaan ati awok nih... dijemput like ya...



jangan lupa like, okay...sayang mekeme-mekeme semua!



p/s ; kalo cakap bahasa perak, agak-agak mak mertua (owg perak) bekenan ke idok?


15 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)