TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
HadiahFollowerKe-500 #TerimaKasihDarkHalf#


April 3, 2011 6:12:00 PM

pagi khamis baru nih, aku dikejutkan dengan panggilan massage dari roomate aku...

"mashe, ada bungkusan untuk ang.." - member aku

"bungkusan apa?" - aku

"tak tau... Siti Mashitah Saidin - 15DKA09F2011.. ang la kan?" - member aku

"nak amek kat mana?" - aku (kebengapan terserlah bila aku tak tau nak amek bungkusan tuh kat mana... kih kih...)

"HEP la...' - member aku... (HEP-Hal Ehwal Pelajar)


bila dapat ja bungkusan tuh, terus aku tengok nama pengirimnya.. Dark Half.. tersenyum sowang-sowang... di luar blog pon masih menggunakan nama pena beliau... hehehe....

apa pon, terima kasih banyak-banyak kepada DH, sbb sanggup pos hadiah untuk follower-nya yang ke-500 kalo tak silap aku la...



mesti korang yang tengah baca nih, mendidih-didih ke-jelos-an nya kan? hahaha... nak tau hadiah nya apa? sebuah novel yang bertajuk Syahadah Gadis Aties.. DH pernah wat review tentang novel nih... dan mungkin waktu tuh aku terlepas pandang.

first impression aku tentang novel nih, bila baca tajuk novelnya.. -Syahadah Gadis Aties- aku masih tak paham apa itu aties...aku buka page-page berikutnya, ternyata bukan sebarang novel yang diberikan pada aku...novel yang bagus...!

macam tau-tau ja aku suka baca novel..tima kasih DH. akan aku baca selepas final exam... :)


p/s ; study week 2 minggu... (jelos tak?)


9 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)