TheMasheStoryLand™


The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



Talk Here


Jerit Kat sini, oi!
Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2015
Masih 50% !


April 30, 2011 3:55:00 PM

ada nampak beza tak? cepat angguk kepala, kalo tak aku rotan sowang-sowg... (keh keh... tak berani pon nak pukui anak owang)

alah.... jangan la puji lebih-lebih... tapi, aku tak larang kalo nak puji lelebih.... hahaha...aku tau belog aku lawa... *pang*

semalam tdo pukul 3 pagi.. tuh pon tak pueh ati gak nih... bangun ja tdo tengah ari tadi, sambung lagi edit belog.

kadang-kadang aku rasa ada bagusnya aku bercinta ngan belog dari aku bercinta ngan owang (hak eleh.. ayat ja nih... esok lusa jumpa sapa-sapa- tukar la ayat pulak... keh keh)

anyway lagi 1 bulan, 1 minggu lagi nak cukup setahun aku berbelog... wua... da 1 tahun baby aku nih....(naseb baik la belog aku nih tak boleh cakap, kalo tak dia pon mesti mintak putus macam ex-ex boyperen aku... keh keh )



p/s ; sapa-sapa yang rasa single tuh, boleh mintak borang kat pejabat sekolah. sekian.



6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)