TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.


Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story


The Past is Past. It's a 'memory'.

Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2018
Masih 50% !


April 30, 2011 3:55:00 PM

ada nampak beza tak? cepat angguk kepala, kalo tak aku rotan sowang-sowg... (keh keh... tak berani pon nak pukui anak owang)

alah.... jangan la puji lebih-lebih... tapi, aku tak larang kalo nak puji lelebih.... hahaha...aku tau belog aku lawa... *pang*

semalam tdo pukul 3 pagi.. tuh pon tak pueh ati gak nih... bangun ja tdo tengah ari tadi, sambung lagi edit belog.

kadang-kadang aku rasa ada bagusnya aku bercinta ngan belog dari aku bercinta ngan owang (hak eleh.. ayat ja nih... esok lusa jumpa sapa-sapa- tukar la ayat pulak... keh keh)

anyway lagi 1 bulan, 1 minggu lagi nak cukup setahun aku berbelog... wua... da 1 tahun baby aku nih....(naseb baik la belog aku nih tak boleh cakap, kalo tak dia pon mesti mintak putus macam ex-ex boyperen aku... keh keh )



p/s ; sapa-sapa yang rasa single tuh, boleh mintak borang kat pejabat sekolah. sekian.



6 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)