TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Admire!


May 12, 2011 8:43:00 PM

korang pernah ada admire? aku tetiba teringat admire aku masa beli-belah kat pasar malam tadi.. aku ada seorang admire (jual murtabak). aku suka dia sejak aku darjah lima... tak tau, tapi aku suka tengok rupa dia... aku rasa dia lebih kurang sebaya aku.. tak da hensem macam fahrin ahmad atau farid kamil, tapi muka dia macam ada NUR... macam orang-orang yang beriman. beriman ke tak, wallaualam...

dari sekolah sampai la sekarang, aku ada beribu admire... masa aku form 3 dulu, aku da suka kat sorang mamat nih... dia jugak budak klas aku.. untung la, selalu dapat adiah dari aku.. tapi rasanya sampai sekarang kot, dia tak tau sapa yang kasi... sekarang nih kalo jumpa dia, aku rasa macam nak sepak ja... tersengeh-sengeh cam kerang busuk!

masa form 4, aku pindah ke sekolah teknik, aku suka kat sorang mamat nih... dia pakai spek.. *aku suka lelaki pakai spek* wink* wink* ntah macam mana ntah kawan baik aku pegi bagi tau mamat tuh.. dia carik aku sampai kelas kot! aku nih punya la segan gila, menyorok bawah meja.. pastuh dia jumpa aku time tengah menyorok lak tuh... malu gilaaa! +_+

masa form 5 pulak, ada sorang pengawas kirim salam kat aku. peh! suka yang amat! *gatai!*... selalu tersempak mamat nih kat dewan makan..waktu tuh terasa dunia nih terhenti seketika.. hahahaha... geli!

lepas abes sekolah, aku sambung wat sijil.. terhenti seketika soal admire sebab waktu tuh da ada boiperen.. lepas 2 tahun, aku da abes, aku kembali single.. maka, kembali ber-admire... muhahahha..

sekarang aku jugak ada admire, tapi tak la sesewel dulu... cukup tengok dari jarak jauh... orang cakap nasik jangan carik pinggan... mana tau pinggan dapat lauk yang sedap.. memang tak layan la nasik nih... *merepek lagi* damn!

p/s ; line wifi da oke! belogspot pon da bole masuk! yes! bole download movie sambil bw~

23 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)