TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Baby & Me!


May 18, 2011 9:28:00 PM


satu lagi korea movie. tapi nih bukan cerita lawak. tapi comel... budak tuh comelll sangat-sangat!
mengisahkan seorang pelajar berumor 18 tahun, yang dapat seorang baby.
heronya jang geun suk yang belakon dalam drama You're Beatiful tuh.
si hero nih, pun tak tau, itu anak dia ka sapa. sebab dia memang play-boy sebelum nih...
si hero nih sangat nakal. sampai mak bapak dia tak tahan, lari dari rumah.



part yang lawak, bila baby taknak minum susu tepung. nak susu ibu jugak. macam-macam lak si hero nih kelentong. tapi berjaya jugak. baby tuh seronok gila la...



disebabkan si hero nih masih belajar, dia terpaksa dibentikan sekolah. kecian la, part dia carik duit... sebab time tuh dia memang da kekeringan. tak da duit nak beli susu baby.
cer tengok muka baby nih.. comel tak??


comel tak??? aaa!!!


nak tengok, boleh download sini


p/s : sekarang ada blog kena hack la...
16 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)