TheMasheStoryLand™

The Disclaimer




Assalamuaikum. Please be nice here. You're allowed to comment here as long as you're not cursing.
usya belog(s).

Travel This Site



❤ My Family ❤

Khayalan

Klik gambar untuk ke blog kedua.
The Past Story

The Past is Past. It's a 'memory'.


Credits


Thanxs to All This People
The header : Muhd Zahari
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some toturial from :
Nurul Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Mashe 2010 - 2017
Cantik


May 31, 2011 4:00:00 AM

sebelum ke berita utama, sila klik sini untuk sama-sama selesaikan masalah aku.
thanxs.. (bukan iklan nuffnang) =)

masa aku kecik-kecik dulu, kulit aku hitam gila... gelap dan berminyak...
banyak sangat main panas. zaman kanak-kanak aku paling besh..
sebab aku antara budak-budak paling buas, waktu tuh la.

kalau musim angin, mesti pergi carik surat khabar ngan lidi...
nak buat wau... besh ooo... dulu aku terror...
main gasing,main tuju kasut, main galah panjang!
owh! itu paling besh....
lagi satu, aku tak boleh nampak kerbau zaman kecik-kecik dulu..
aku jadi gila satu macam.
suka peluk kerbau... hahahaha...
balik tuh, penuh pijat kat badan aku.

aku bukan nak cerita apa yang aku main dulu,
tapi betapa belemuih nya aku masa kecik-kecik dulu.
even dah besar pon aku rasa belemuih jugak kot..
form 4 ngan form 5 aku dok main aci ligan kat blok sekolah dengan budak-budak kelas aku dulu..
yup! aku tak matang.
that's why la sekarang aku nampak muda sentiasa...
kah kah kah...

sebenarnya, aku nak bagi tau.....
gambar nih cantik!
kena ngan tajuk entry kan?
hahahaha bai!~

p/s ; cantik dimata aku belum tentu cantik dimata korang, kan?



Labels:

8 ♥ Comment

Terima kasih kerana sudi membaca =)